Til toppen

Kimber Kable KCAG, signalkabel

Produktnummer: vm-kcag
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Kimber Kable KCAG signalkabel spiller med en ekspansiv dybde og oppløsning av de aller minste detaljene på en sort bakgrunn.

Kimber KCAG tilbyr et stort steg opp i ytelsen ved å erstatte kobberlederne i Silver Streak med sølvledere med høy renhet. Denne helsølvkabelen bygger på ytelsen til alle de foregående modellene. Med alle tre lederne i AGSS-sølv, hjelper KCAG med å produsere en jevn, rik, romslig lyd med dynamisk rekkevidde, pacing og fremfor alt – musikalitet, langt utover noen av sine billigere søsken. En ekte audiofil kabel som kan tilfredsstille den mest krevende musikkelskeren og systemet.
Kimber Kable insisterer på det aller beste sølvet for å produsere deres KCAG-tråd og hente det fineste råmaterialet spesifikt for bruk i kablene (i stedet for å bruke et hyllevareprodukt). De introduserte en møysommelig produksjonsprosess for å sikre at integriteten til dette sølvet opprettholdes gjennom hele trådproduksjonsprosessen.
De fleste lydkabler bruker flere like ledere, noe som kan være et problem fordi en enkelt ledning med spesifikk diameter har en tendens til å favorisere en bestemt frekvens: tykkere foretrekker bass, medium foretrekker mellomtoner og de tynneste, diskant. For å løse dette er hver Kimber VariStrand™-kabel i seg selv bygd opp av forskjellige tråder for å gi en jevn, nøyaktig og effektiv fordeling av frekvenser, og presenterer en naturlig, utvunnet og engasjerende musikalsk ytelse.

Unshielded but astonishingly transparent, and offering improved image focus and even better clarity when compared with Kimber’s PBJ
– Stereophile

Elektriske egenskaper


Single Ended

(Cp) parallel capacitance: 51 pF / meter

(Ls) series inductance: 0.71 uH / meter

(Rdc) dc loop resistance: 0.065 Ohm / meter

Balanced

(Cp) parallel capacitance: 37.1 pF / meter

(Ls) series inductance: 1.05 uH / meter

(Rdc) dc loop resistance: 0.119 Ohm / meter

Termineringsvalg


Ultraplate

WBT 0114 AG

WBT 0114 CU

XLR


Finner du ikke riktig lengde eller terminering?

De fleste kabler kan bestilles i ønsket lengde og terminering.
Send oss en forespørsel og vi vil hjelpe deg så godt vi kan med å levere akkurat det du ønsker.

Send forespørsel