Til toppen

Kimber Kable PK14 ASCENT, strømkabel

Produktnummer: vm-pk-14-ascent
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Kimber Kable PK14 ASCENT med høykvalitets materialer sammen med Wattgate Audio Grade evolution-seriens kontakter gir en pålitelig strømledning til kilder og forforsterkere.

Kimber Kable PK14 ASCENT powercord er en høykvalitets strømkabel som er designet for å forbedre lydkvaliteten i hifi- og hjemmekinoinstallasjoner. Kabelen har 14 AWG / 2,08 mm2 rent kobberledere som gir en høy overføringskapasitet og minimalt med støy.
PK14 ASCENT powercord er konstruert med avansert geometri som bidrar til å redusere elektromagnetisk interferens og støy. Kabelen har også en spesiell geometri og materialer som gir en balansert impedans og optimal overføring av strøm. Kabelen har en fleksibel og slitesterk PVC-jakke og er tilgjengelig i ulike lengder. Den kan brukes med en rekke forskjellige elektroniske enheter, inkludert kilder og forforsterkere.
PK14 ASCENT powercord er en av Kimbers bestselgende produkter, og den er anbefalt av mange lydentusiaster og hi-fi eksperter.

“These Kimber power cords are very very good. If you can stretch the budget I’d urge you to jump straight to the PK-10 Gold. However, the PK-14 could serve as an excellent stepping stone as you move up from stock power cord.”
— Hi-Fi Unlimited,


Finner du ikke riktig lengde eller terminering?

De fleste kabler kan bestilles i ønsket lengde og terminering.
Send oss en forespørsel og vi vil hjelpe deg så godt vi kan med å levere akkurat det du ønsker.

Send forespørsel