Til toppen
LCR (Episode)

LCR (Episode)

Episodes LCR-høyttalere er designet primært for hjemmekinosystemer, med fokus på å gi høykvalitets lydytelse for venstre, midtre og høyre kanaler. Disse høyttalerne er vanligvis installert i veggen, og tilbyr en estetisk tiltalende løsning uten at det går på bekostning av lydkvaliteten. Her er noen nøkkelfunksjoner i forskjellige serier:

Episode Signature 5-serien: Denne serien legger vekt på en blanding av overlegen lydklarhet, bred spredning og flat frekvensrespons, noe som gjør den ideell for et raffinert hjemmekinooppsett.
Episode 700-serien: Kjent for sin robuste ytelse, 700-serien har modeller som Episode 700-serien hjemmekino inne-vegg LCR-høyttaler og Episode 700-serien LCR-høyttaler med doble basshøyttalere. Disse høyttalerne er designet for å tilfredsstille kritiske lyttere med forbedret bassrespons, takket være presisjonsbygde basshøyttalere og materialer som Kevlar™.

Sorter

Episode ES-CORE-56-IW-LCR, innbyggingshøyttaler, stk.

Episode ES-CORE-56-IW-LCR er en 6" LCR innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere.
13364878

Episode ES-CORE-36-IW-LCR, innbyggingshøyttaler, stk.

ES-CORE-36-IW-LCR er en 6" innbyggingshøyttaler og inngår i den helt nye Episode CORE-serien som leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364877

Episode ESS-ENCL-IWLCR-6 Signature In-Wall LCR Enclosure (Each)

EPISODE® 200 COMMERCIAL SERIES 2X2 TILE REPLACEMENT SPEAKER
10341415