Til toppen

Sonos AMP + Gallo Acoustics ProfileSub + A'Diva Single i hvit

Produktnummer: 10362070
Lagerbeholdning:

inkl. mva.


Stereopakke # 6 med Sonos AMP, Gallo Acoustice Profilesub og 2 stk. Gallo Acoustics A´Diva høyttalere utgjør et komplett anlegg.

Sonos Amp


Med Amp får du Sonos opplevelsen på gulvhøyttalere, vegghøyttalere, takmonterte høyttalere, utendørshøyttalere og bokhyllehøyttalere.
Sonos Amp gjør at du kan koble til CD-spiller, platespiller og kildene du har i ditt gamle stereoppsett og få dette implementert inn i Sonos sin lydverden. Bruk Amp til å drive Sonos trådløse innbygningshøyttalere. Du kan til og med drive utendørshøyttalere og utvide Sonos anlegget til hagen.

Lag et usynlig lydsystem

Få strålende lyd uten å gå på kompromiss med plass eller design med Sonos Architectural by Sonance, en samling tak og vegghøyttalere og utendørshøyttalere som er optimalisert for Sonos Amp.

Få en bedre TV-opplevelse

Opplev stereolyd fra serier, filmer og videospill når du kobler Amp til høyttalerne og TV´n. Legg til et par trådløse Sonos One surroundhøyttalere for enda mer engasjerende hjemmekino opplevelse.

 

Designet for å holde seg avkjølt

Designet kan monteres i rack og inneholder en spesialutviklet kjølefinner som gir optimalisert luftstrøm og varmestyring.

The new Sonos Amp is a marvel of simplicity and versatility that will enhance and expand any Sonos multiroom audio system
-soundandvision

 

Gallo Profilesub


ProfileSub gir en kraftig og kontrollert bass i en diskret og designbevisst pakke. Heng den på veggen i horisontal eller vertikal retning, eller alternativt gjem den under et møbel. Ved veggmontering frigjør ProfilSub gulvplass og belastes ikke av ytelsesbegrensninger og veggvibrasjonsproblemer som vanligvis er knyttet til subwoofere i veggen. 

Med en 8 ”woofer og drevet av en høy ytelse 150 W Class-D forsterker, gir ProfileSub bassfrekvenser ned til 32Hz, og utvikler utmerket definisjon og dyp, rik bass. ProfileSub er tilgjengelig i hvit og satin svart overflate, hver med to avtakbare grillalternativer - svart og sementgrå, noe som gir et ekstra element for visuell tilpasning.

 

Gallo Acoustics A´Diva


G allo A'Diva opprettholder den berømte, rene og nøytrale klangen, men utvider med en større og fyldigere lyd enn sine mindre Micro søsken. A’Diva kan monteres praktisk talt hvor som helst, i skap eller i bokhyller uten problemer med bassresonans. Takket være den lave forvrengningen og den utrolig sammenhengende lyden, kan A’Diva tilpasses nesten hvor som helst, inkludert tokanals stereo, hjemmekino, multimedia, multirom og custom install installasjoner. A’Diva kan blandes og matches med andre Gallo-høyttalere i et hjemmekino oppsett. A’Diva kan for eksempel utgjøre en perfekt senterkanal i et Micro 5.1-system. A’Diva drar nytte av de samme patenterte teknologiene og fysiske fordelene som de prisbelønte Micro. Ved å bruke et sfærisk kabinett elimineres intern resonans og ekstern diffraksjon, to hovedårsaker til høyttalerforvrengning.

-

The Anthony Gallo Acoustics’ Micro SE and A’Diva SE are, pound for pound, the best sounding miniature speakers I’ve heard to date.
Cnet.com

 

VEGGFESTE

Veggfestet er kompatibelt med alle Micro og A’Diva-høyttalere, og er tilgjengelig i svart, hvit og rustfritt stål. Høyttalerkabelen kan passere gjennom holderen slik at det oppnås en ren og ryddig installasjon.

TAKMONTERING

Spesifikke versjoner av takbraketter er tilgjengelig for Micro- og A’Diva-høyttalere. Den ytre ringen kan males slik at den passer enten høyttalerfinish eller takfargen. Lyd kan tilpasses rommet ved å vinkle høyttalerne mot lytteposisjonen.

 

GULVSTAND

Micro Floor Stand er ideell for situasjoner der vegg eller takmontering ikke er optimalt. Stativet er tilgjengelig i sort, hvit og rustfritt stål finish. Høyttalerkabelen kan skjules i selve stammen slik at det opprettholdes et rent og elegant utseende.

ISOLASJONSRING

Hver Micro A´Diva leveres med Gallo´s nye Isolation2 - en minimalistisk aluminium og silisium/gummiring konstruert for å muliggjøre enkel plassering på et bord eller en hylle samtidig som den akustiske integriteten opprettholdes.