Til toppen

Russound MBX-PRE, Streaming Audio Player

Produktnummer: 10303179
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

MBX-PRE Streaming Audio Player er designet for å tilby en enkel å installere og enkel å konfigurere streaming media løsning ved å legge til streaming til ethvert lydsystem.

Streaming gjort enkelt

MBX-PRE kan brukes som en enkelt stereo lydkilde for et enkeltrom, eller levere en enkelt lydstrøm til et større helhetssystem gjennom sin brukervennlige analoge og digital (koaksial / optisk) utganger.

MBX-PRE gir mulighet for utvidelse til opptil 32 direkte avspillings lokasjoner i en enkelt installasjon med hvilken som helst kombinasjon av andre MBX-Serie®-streamingprodukter fra Russound. Når det er koblet sammen med en Russound multi-room kontroller, er systemutvidelse mulig opptil 8 uavhengige lydkilder og opptil 48 totalt lydrom. I tillegg til å tilby streaming av lyd fra populære internettkilder, tilbyr MBX-PRE også streaming av lokal UPnP ™ lydkilde. I tillegg kan en innebygd USB-port tillate brukere å koble til en ekstern flash-stasjon eller en eksterndrevet USB-harddisk for bruk som ekstra musikk kilde.

MBX Services Horizontal

Egenskaper

 • Uavhengig streaming lydspiller
 • Innebygd AirPlay-streaming med full metadata til iOS / Android-apper eller XTSPlus berøringsskjerm
 • Innebygd Chromecast lydstøtte med full metadata til iOS / Android-apper eller XTSPlus berøringsskjermer
 • Bluetooth-lyd
 • Hi-Res lydstrømming støtter opptil 24-bit / 192 kHz
 • Eksterne USB-harddiskbaserte musikksamlinger
 • Digital (PCM) og analoge stereoinnganger
 • Digital eller analog utgang
 • Kan integreres (som kilde) med en Russound MCA-66 eller MCA-88-kontroller eller frittstående (som sone) når den brukes sammen med et hvilket som helst merke forsterker eller mottaker
 • Kontrollerbar med MyRussound-appen og fullt kompatibel med Russound XTSPlus berøringsskjerm
 • Bass-, diskant- og lydstyrkeinnstillinger tilgjengelig via MyRussound-appen
 • Støtter lokale favoritter
 • Nettbasert konfigurasjon, tilgjengelig fra en smarttelefon eller nettbrett
 • Bland og match med andre MBX-Series®-komponenter for allsidig systemutforming
Tilbud

Kimber Kable TONIK - signalkabel

Kimber Kable Tonik signalkabel er et entry-level produkt som vil overraske deg, med Kimber sine med alle viktige egenskaper i behold: dynamikk og et detaljert lydbilde.
vm-tonik
Tilbud

Planet Waves STRCAP50

RCA Male Connectors - ST - 50 Pack
10301086
Tilbud

Russound MBX-AMP, Streaming Zone forsterker

MBX-AMP Wi-Fi Streaming Zone forsterker er designet for å tilby en enkel å installere og enkel å konfigurere streaming media løsning for å legge til høy kvalitet streaming lyd hvor som helst i hjemmet.
10303180
Tilbud

Elac DEBUT 2.0 B6.2, bokhyllehøyttalere i valnøtt, par

Elac Debut 2.0 B6.2 bokhyllehøyttalere er redesignet fra grunnen av og høres enda mer bemerkelsesverdig ut enn forgjengeren som utløste en liten "revolusjon" innen rimelig high-end lyd.
10341141

Parasound NewClassic 275 v.2, 2 x kanals effektforsterker

Parasound 275 v.2 er alt en god effektforsterker skal være, unntatt stor. Model 275 v.2 er den perfekte forsterkeren for mindre rom med en effekt på 90 watt per kanal ved 8 ohm og 150 watt ved 4 ohm.
10301316

Parasound Zamp v.3, 2 x kanals effektforsterker

Parasound Zamp v.3 er en klasse AB forsterker med ekstrem driftsikkerhet, utrolig lydkvalitet og nok med effekt, alt i et lite kabinett.
100743

Sonance DSP 8-130 MKII, flerkanals effektforsterker, stk

Sonance DSP 8-130 MKII er en DSP flerkanal forsterker. Hele 8-kanaler (4 stereo-par) kan drives med denne 130 watts forsterkeren.
10302356