Til toppen

Russound MBX-PRE, Streaming Audio Player

Produktnummer: 10303179
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

MBX-PRE Streaming Audio Player er designet for å tilby en enkel å installere og enkel å konfigurere streaming media løsning ved å legge til høy kvalitet streaming lydinnhold til ethvert lydsystem. MBX-PRE kan brukes som en enkelt stereo lydkilde for et enkeltrom, eller levere en enkelt lydstrøm til et større helhetssystem gjennom sin brukervennlige analoge og digital (koaksial / optisk) utganger.

MBX-PRE gir mulighet for utvidelse til opptil 32 direkte avspillings lokasjoner i en enkelt installasjon med hvilken som helst kombinasjon av andre MBX-Serie®-streamingprodukter fra Russound. Når det er koblet sammen med en Russound multi-room kontroller, er systemutvidelse mulig opptil 8 uavhengige lydkilder og opptil 48 totalt lydrom. I tillegg til å tilby streaming av lyd fra populære internettkilder, tilbyr MBX-PRE også streaming av lokal UPnP ™ lydkilde. I tillegg kan en innebygd USB-port tillate brukere å koble til en ekstern flash-stasjon eller en eksterndrevet USB-harddisk for bruk som ekstra musikk kilde.

 

MBX Services Horizontal

 • Uavhengig streaming lydspiller
 • Innebygd AirPlay-streaming med full metadata til iOS / Android-apper eller XTSPlus berøringsskjerm
 • Innebygd Chromecast lydstøtte med full metadata til iOS / Android-apper eller XTSPlus berøringsskjermer
 • Bluetooth-lyd
 • Hi-Res lydstrømming støtter opptil 24-bit / 192 kHz
 • Eksterne USB-harddiskbaserte musikksamlinger
 • Digital (PCM) og analoge stereoinnganger
 • Digital eller analog utgang
 • Kan integreres (som kilde) med en Russound MCA-66 eller MCA-88-kontroller eller frittstående (som sone) når den brukes sammen med et hvilket som helst merke forsterker eller mottaker
 • Kontrollerbar med MyRussound-appen og fullt kompatibel med Russound XTSPlus berøringsskjerm
 • Bass-, diskant- og lydstyrkeinnstillinger tilgjengelig via MyRussound-appen
 • Støtter lokale favoritter
 • Nettbasert konfigurasjon, tilgjengelig fra en smarttelefon eller nettbrett
 • Bland og match med andre MBX-Series®-komponenter for allsidig systemutforming

Kimber Kable TONIK - signalkabel

Kimber Kable Tonik signalkabel er et entry-level produkt som vil overraske deg, med Kimber sine med alle viktige egenskaper i behold: dynamikk og et detaljert lydbilde.
vm-tonik

Planet Waves STRCAP50

RCA Male Connectors - ST - 50 Pack
10301086

Russound MBX-AMP, Streaming Zone forsterker

MBX-AMP Wi-Fi Streaming Zone forsterker er designet for å tilby en enkel å installere og enkel å konfigurere streaming media løsning for å legge til høy kvalitet streaming lyd hvor som helst i hjemmet. I tillegg gjør de avanserte TV-integrasjonsfunksjonene i MBX-AMP det mulig å dele høyttalere mellom din TV og ditt lydsystem uten å måtte bruke ekstra maskinvare eller et kontrollsystem.
10303180

Elac DEBUT B6.2, walnut, stk

Redesignet fra fra grunnen av høres disse høyttalerne enda mer bemerkelsesverdig ut enn forgjengeren som utløste en liten "revolusjonen" innen rimelig high-end lyd.
10341141

Parasound NewClassic 275 v.2, 2 x kanals effektforsterker

Parasound 275 v.2 er alt en god effektforsterker skal være, unntatt stor. Den har den samme teknologien, tilkoplinger og funksjoner som de 2 større modellene i NewClassic serien. Og låter like vakkert fordi den bruker de samme klasse AB kretsene.
10301316

Parasound Zamp v.3, 2 x kanals effektforsterker

Parasound Zamp v.3 er en klasse AB forsterker med ekstrem driftsikkerhet, utrolig lydkvalitet og nok med effekt, alt i et lite kabinett. Enten du er ute etter en soneforsterker eller forsterker til ditt Hi-Fi system, vil denne lille kraftpluggen overgå alle dine forventninger.
100743

Sonance DSP 8-130 MKII, effektforsterker

Den nye serien med DSP-forsterkere tilbyr SONARC (Sonance Advanced Room Correction ) med hundrevis av EQ-forhåndsinnstillinger designet spesielt for Sonance-høyttalere.
10302356