Til toppen

Parasound HALO A52+, sort 5-kanals effektforsterker

Produktnummer: 10302529
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Den prisbelønte Halo A 52-forsterkeren er tilbake. Nå med 44% mer kraft! Den nye Parasound Halo A 52+ femkanalsforsterker (5 x 180w) har et John Curl-designet kretsløp med bedre ytelse enn noen gang.

5 x 180w (8 Ohm) til hjemmekinoen.

A52 + er en 5-kanals effektforsterker som vil drive omtrent hvilken som helst høyttaler. A 52+ har klasse A / AB-kretser og er direktekoblet uten kondensatorer eller induktorer i lydbanen for å sikre renest mulig signal. Full effekt helt ned til 5 Hz.

Opplev en ny dimensjon av lydkvalitet med Parasound HALO A52+. Bygget på suksessen til den velrenomerte A52-modellen, leverer A52+ betydelige oppgraderinger i både effekt og kretskort, pakket inn i det nyeste Halo-designet. Med en imponerende kraftøkning, gir A52+ deg en kraftfull og engasjerende lydopplevelse. Den sofistikerte Halo-stylingen kombinert med avanserte teknologier gjør denne effektforsterkeren til en drømmekomponent for enhver lydentusiast. Enten du nyter film eller musikk, vil Parasound HALO A52+ ta ditt lydsystem til et nytt nivå av prestasjon og raffinement. Opplev lyden slik den var ment å høres med Parasound HALO A52+.

Halo A 52+ har en tilpasset 1,5 kVA innkapslet toroid transformator med uavhengige sekundærviklinger slik at hver forsterkerkanal har sin egen strømforsyning, noe som sikrer nok kraft til enhver tid og under alle forhold. Det reduserer også gjennomslag mellom kanaler som kan gjøre lyden uskarphet og svekke den rette følelsen av hvor instrumenter, dialog og effekter er plassert.

Forsterkeren har et svart anodisert ekstrudert frontpanel med nye faste aluminiums deksler som er malt og håndpolert. Dette representerer en frisk og raffinert Halo-estetikk.

The Halo A 52+ provided all the power that my speakers could handle, and did so with aplomb.
– Stereophile

Halo A52+ - Sterk og allsidig i 5 kanaler

Parasounds nye fem-kanals forsterker leverer klar, dynamisk lyd og har rikelig med takhøyde for å håndtere de eksplosive effektene i filmlydspor. Stereo- og flerkanalsmusikk hørtes mektig ut med A 52+, noe som gjør den til en allsidig allsidig utøver for både entry-level og avanserte hjemmekinoer.