Til toppen

Parasound HALO A52+, sort 5-kanals effektforsterker

Produktnummer: 10302529
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Den prisbelønte Halo A 52-forsterkeren er tilbake. Nå med 44% mer kraft! Den nye Parasound Halo A 52+ femkanalsforsterker bruker John Curl-designet kretsløp for bedre ytelse enn noen gang.

5 x 180w (8 Ohm) til hjemmekinoen.

A52 + er en 5-kanals effektforsterker som vil drive omtrent hvilken som helst høyttaler. A 52+ har klasse A / AB-kretser og er direkte koblet uten kondensatorer eller induktorer i lydbanen for å sikre renest mulig signal. Full effekt helt ned til 5 Hz.

Halo A 52+ har en tilpasset 1,5 kVA innkapslet toroid transformator med uavhengige sekundærviklinger slik at hver forsterkerkanal har sin egen strømforsyning, noe som sikrer nok kraft til enhver tid og under alle forhold. Det reduserer også gjennomslag mellom kanaler som kan gjøre lyden uskarphet og svekke den rette følelsen av hvor instrumenter, dialog og effekter er plassert.

Forsterkeren har et svart anodisert ekstrudert frontpanel med nye faste aluminiums deksler som er malt og håndpolert. Disse representerer en frisk og raffinert Halo-estetikk.

The Halo A 52+ provided all the power that my speakers could handle, and did so with aplomb.
– Stereophile

Sterk og allsidig i 5 kanaler

Parasounds nye fem kanals forsterker leverer klar, dynamisk lyd og håndterer eksplosive effekter i filmsporene. Stereo og flerkanalsmusikk hørtes også godt ut med A 52+, noe som gjør den til en allsidig utøver for både start- og avanserte hjemmekinoer.