Til toppen
Platespiller

Platespillere har blitt brukt i over 100 år, og de var den dominerende måten å spille av musikk på i det 20. århundre. I løpet av 1980-tallet ble CD-er den nye standarden for musikkspredning, og platespillere ble mindre populære.
Imidlertid har platespillere hatt et comeback de siste årene. Dette skyldes flere faktorer, inkludert økt interesse for analog lyd, det økende utvalget av tilgjengelige plater og det faktum at platespillere er en mer personlig måte å lytte til musikk på.
Det finnes mange forskjellige typer platespillere på markedet, fra rimelige modeller som er designet for nybegynnere til mer avanserte modeller som er designet for profesjonelle lydteknikere og audiofile med større budsjetter.
NCMS fører de velkjente platespillerne fra Elac, tysk kvalitet i alle ledd.

Sorter
Tilbud

Elac Miracord 50, platespiller 

Miracord 50 platespiller fra ELAC levere eksepsjonell lyd, inspirert av det ikoniske Miracord navnet fra «Golden Age of Stereo». Spilleren er nøye konstruert med belte-drevet motor og aluminium støpt tallerken. En statisk balansert tonearm med avtagbar headshell har en fabrikkmontert MM pick-up.
10302685

Elac Miracord 60, platespiller

Elac Miracord 60 er ment å være en arving til EISA vinneren Miracord 90. Spilleren er utstyrt med en 22 mm støpt aluminiumsplate, en lett tonearm av karbonfiber med kardanlager og et avtakbart hodeskall gir fleksibilitet når du skal velge pickup.
10340115
Tilbud

Vinyl pakke # 1 - Elac Miracord 50 & Sonos FIVE i hvit


Vinyl pakke # 1 Sonos Five er en trådløs Hi-Fi høyttaler med overlegen lyd. En høyttaler for de kresne musikklytterne.
Elac Miracord 50 er en nøye konstruert platespiller med belte-drevet motor og aluminiumstøpt tallerken. En statisk balansert tonearm med avtagbar headshell med en fabrikkmontert MM pick-up.
10362111
Tilbud

Vinyl pakke # 2 - Elac Miracord 50 & Sonos FIVE i sort


Vinyl pakke # 2 Sonos Five er en trådløs Hi-Fi høyttaler med overlegen lyd. En høyttaler for de kresne musikklytterne.
Elac Miracord 50 er en nøye konstruert platespiller med belte-drevet motor og aluminiumstøpt tallerken. En statisk balansert tonearm med avtagbar headshell med en fabrikkmontert MM pick-up.
10362110
Tilbud

Vinyl pakke # 3 - Elac Miracord 50 & Sonos PORT

Sonos Port gjør det enkelt å ta imot lyd fra andre kilder, å strømme videre til andre Sonos enheter. Miracord platespiller sørger for at dine kjære vinylplater også blir med inn i Sonos verdenen.
10362122