Til toppen
Kimber Select serie

Kimber Select serie

Den førsteklasses Kimber Select serien av kabler forbedrer avstands- og dempe konstruksjonen du finner i Monocle-kablene, og har enda mer effektiv og kompleks veving. I likhet med signalkablene har Select-familien av høyttalerkabler tre varianter av ledertyper, enten rent kobber (KS-6063), en blanding av rent kobber og rene sølvledere (KS-6065), og ledere i 100% rent sølv i flaggskipet KS-6068. I tillegg bruker disse svært spesielle kablene en blanding av solid kjerne og VariStrand-trådede ledere for å oppnå den ultimate "referanse" ytelsen.
Select seriens signalkabler bruker langt høyere renhet av sølv og kopper ledere og isolasjon enn noen annen Kimber kabel.
Hvor mange ganger har du hørt noen kritisere noe for å virke "for digitalt, hardt, livløst og overanalytisk'? Dette er på ingen måte uunngåelig, men ekstrem timing er avgjørende hvis du skal oppnå en ytelse som tilsvarer de aller beste analoge kildene. Det er på dette Kimber Select digitale kabler er best, - timing og musikalitet er kjernen i alle digitale signalkabler fra Kimber, og det er derfor du aldri vil gå tilbake når du først har dem i systemet.


If I had to sum up my experience with the Kimber products in a few words, that’s how I’d say it….true to the music.
– Soundstage


Les mer om de enkelte seriene


Fokusprodukter

Kimber Select KS1116 - signalkabel balansert / XLR (kobber)

Med Kimber Select KS1116 hører du mer av alt med en realistisk presentasjon, og enhver hardhet erstattes av en slags ‘kremaktig’ lyd.
vm-ks1116

Kimber Select KS1016 - signalkabel (kobber)

Med Kimber Select KS 1016 hører du mer av alt med en realistisk presentasjon, og enhver hardhet erstattes av en slags ‘kremaktig’ lyd.
vm-ks1016

Kimber Select KS6068, høyttalerkabel, par

Kimber Select 6068 høyttalerkabel er et 100% sølvdesign som spiller med sølvets overlegne ledningsevne.
vm-ks6068

Kimber Select USB-Cu, USB-kabel

Kimber Select KSUSB-CU er et «no compromise design». Materialer av absolutt høyeste kvalitet er benyttet for uovertruffen ytelse.
vm-ks-usb-cu