Til toppen
Sonance Visual Performance

Sonance Visual Performance

Høyttalerne i Sonance Visual Performance serien opprettholder tradisjonen ved å blande akustiske legendariske ytelser med bransjeledende estetisk utseende. I motsetning til konvensjonelle «i-vegg» og «i-tak» høyttalere som har en tendens til å trekke uønsket oppmerksomhet med brede flenser og fremtredende gitter.
Sonance Visual Performance-serien gir et subtilt supplement til alle rom. De elegant utformede gittrene med bare 0,5 cm kant festes magnetisk til høyttalerne og kan enkelt males for å matche vegg/tak fargen. Resultatet er en tilnærming til hjemme- og kommersiell-lyd som går utover det vanlige, og gir en uovertruffen lydopplevelse samtidig som den spiller den perfekte visuelle tonen.

Sorter etter:

Sonance VPXT6R, stk

Sonance Visual Performance Extreme høyttalerne kombinerer klassens beste lydbilde, prisbelønnet estetikk, værbestandig materiale og et nytt gitter system. VPXT6R høyttalerne har Visual Performance seriens estetiske og malbare lavprofilgitter som blendes sammen med omkringliggende vegg eller takområde og gir et konsistent design.
10302819

Sonance VPXT6R SST "STEREO", stk

Sonance VPXT6R SST inngår i Visual Performance Extreme serien som kombinerer klassens beste lydbilde, prisbelønnet estetikk, værbestandig materiale og et nytt gitter system. Extreme høyttalerne har Visual Performance seriens estetiske og malbare lavprofilgitter som blendes sammen med omkringliggende vegg eller takområde og gir et konsistent design.
10302811

Sonance VPXT6, stk

Sonance Visual Performance VPXT6 er bygget for å tåle ekstreme temperaturer fra -30ºF til + 175ºF (34ºC til + 79ºC) og er i samsvar med Military Standard 810G for fuktighet, salt, temperatur og UV. VPXT6 er IP-66 vurdert for beskyttelse mot hav og kraftige vannstråler. Dette gjør dem til den ideelle løsningen for bad, terrasser og marine miljøer.
10303223

Sonance VP42, stk

Sonance VP42 er en innbygningshøyttaler i Visual Performance serien som leveres i tre ytelsesnivåer for å imøtekomme alle budsjetter. Visual Performance er en høyttalerserie med et elegant utseende som glir sømløst inn i alle rom, og er tilnærmet usynlige.
10301496

Sonance VP42R, stk

VP42R er en innbygningshøyttaler i Sonance Visual Performance serie som opprettholder tradisjonen ved å blande akustiske legendariske ytelser med et bransjeledende estetisk utseende.
10301379
Nyhet

Sonance VP52R UTL, stk

Med en monteringsdybde på 36,2 mm, holder Sonance Visual Performance Ultra ThinLine-takhøyttaleren den samme prisbelønte ytelsen og diskret design som resten av serien.
10302724

Sonance VP46, stk

Sonance VP46 innbygningshøyttaler i Visual Performance serien som leveres i tre ytelsesnivåer for å imøtekomme alle budsjetter. Visual Performance er en høyttalerserie med et elegant utseende som glir sømløst inn i alle rom, og er tilnærmet usynlige.
10301486

Sonance VP46R, stk

Innbygningshøyttalerne i Sonance Visual Performance serie opprettholder tradisjonen ved å blande akustiske ytelser med et estetisk utseende. I motsetning til konvensjonelle vegg og tak høyttalere som har en tendens til å trekke uønsket oppmerksomhet med brede flenser og fremtredende gitter, gir Visual Performance høyttalerne et subtilt supplement til alle rom.
10301869

Sonance VP46R SST/SUR, stk

Sonance Visual Performance VP46R SST/SUR er en innbygningshøyttaler hvor det kan velges mellom Single Stereo for små områder slik som kriker og kroker, og Surround høyttalere for hjemmekino oppsett. Visual Performance er en høyttalerserie med et elegant utseende som glir sømløst inn i alle rom, og er tilnærmet usynlige.
10301503

Sonance VP48R - 4,5", stk

Innbygningshøyttalerne i Sonance sin Visual Performance serie opprettholder tradisjonen ved å blande akustiske legendariske ytelser med et bransjeledende estetisk utseende.
10301870

Sonance VP48, stk

Sonance VP48 er en innbygningshøyttaler i Visual Performance serien som leveres i tre ytelsesnivåer for å imøtekomme alle budsjetter.
10301485