Til toppen
SONANCE

SONANCE

Når det gjelder custom install bransjen og innbyggingshøyttalere er det få selskaper som har fått mer anerkjennelse og utmerkelser enn SONANCE med sine mer enn 35 år i bransjen. Med seks priser «Hall of Fame» fra CEDIA (Custom Electronics Design and Installation Association), anerkjennes SONANCE som oppfinneren av arkitektonisk og «usynlige» høyttalere. SONANCE er også det eneste selskapet som har vunnet over elleve høyt ettertraktede CEDIA-priser for «beste nye produkt». I tillegg har grunnlegger Scott Struthers mottatt den prestisjetunge CEDIA «Lifetime Achievement» prisen for sine bidrag til industrien.

 


Les mer om de enkelte seriene


Fokusprodukter

Sonance IS8, usynlige innbyggingshøyttaler, stk.

Sonance prisvinnende høyttalere i Invisible serien benyttes i luksusbutikker over hele verden, inkludert Louis Vuitton, Prada Fendi, Gucci, Tom Ford, Valentino, Tiffany's og Miu Miu. Klassens beste lyd og de mest fleksible installasjonsprosessene. Dette gjør dem til den perfekte løsningen i prosjekter som krever høykvalitetslyd og at høyttalerne skal være usynlige.
10341166

Sonance VP52R UTL, innbyggingshøyttaler, stk.

Med en monteringsdybde på 36,2 mm, holder Sonance Visual Performance Ultra ThinLine VP52R UTL innbyggingshøyttaler den samme prisbelønte ytelsen og diskret design som resten av serien.
10302724
Tilbud

Sonance OMNI-6T, utendørshøyttaler, stk.

Sonance OMNI-6T er en rundstråle utendørs høyttaler som gir full 360-graders lyddekning.
10340066

Sonance SB46-65, lydplanke til 65" TV, stk

Sonance Soundbar kombinerer 35 års velprøvd høyttalerytelse med en elegant lydplanke i ett stykke som passer perfekt til de fleste TV-skjermer.
10340292