Til toppen

Sonos SUB combo, trådløs subwoofer i sort, par

Produktnummer: 101553
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Sonos SUB combo pakke i sort. Føl lyden som aldri før når du inkluderer to Sub i hjemmekinoen.

Med Sonos Sub - mer bass og mer moro!

Sub overtar de laveste frekvensene og forbedrer avspillingen av mellomtoner fra parede høyttalere, slik at du opplever en fullere og mer detaljrik lyd.

  • Sub (Gen 3) gir deg den samme ikoniske utformingen og kraftige bassen med en oppdatert innside som inkluderer økt minne, prosessorkraft og en ny trådløs radio.
  • To kraftutjevnende drivere i midten av Sub er vendt innover for å eliminere vibrasjoner og knitring. Du hører derfor bare ren bass.
  • Legg til mer dybde i lyden i hjemmekinoen når du kobler Sub sammen med den splitter nye Sonos Arc, Beam, Playbar eller Playbase. Få surroundlyd når du utvider konfigurasjonen med et par Sonos One- eller One SL-høyttalere.
  • Trueplay gir deg de samme justeringsmulighetene som de profesjonelle har, og optimaliserer lyden for rommet.
  • Subs varige utforming passer fortsatt perfekt inn i ethvert rom. Sett Sub på høykant, legg den på siden, eller plasser den under sofaen uten at lydytelsen reduseres.
     

Laget for å bli sett og hørt

Det prisvinnende og allsidige designet har en skulpturell form og en høyglanset overflate. 

 

En singel Sonos-sub gir i utgangspunktet plenty med fyldig og fin dypbass: med en ekstra sub kan du saktens spille enda høyere, men den største fordelen er en jevnere frekvensgang uavhengig av hvor man sitter, noe som resulterer i generelt strammere og mer presis bass.
- Lyd & Bilde

Sonos ARC, lydplanke i sort

Sonos Arc er den ledende smarte lydplanken for TV, filmer, musikk, spilling og mer. Med Dolby Atmos, AirPlay 2 og stemmeassistent. Arc ble omhyggelig justert med bistand av Oscar-vinnende lydingeniører for å fremheve menneskestemmer slik at du aldri går glipp av et ord.
10341662