Til toppen
Surround (Episode)

Surround (Episode)

Episode Speakers tilbyr en rekke surround-høyttalere som er designet spesielt for integrering i hjemmekinosystemer. Fokuset på arkitektonisk integrasjon er tydelig i produktlinjene deres, som inkluderer høyttalere som støtter de nyeste surround lydformatene og som sømløst kan integreres i hjemmemiljøer for en enhetlig visuell og akustisk opplevelse.
Høyttalerne er laget med førsteklasses komponenter, og legger vekt på profesjonell lydkvalitet som matcher deres profesjonelle installasjon, noe som gjør dem til et utmerket valg for de som ønsker å bygge et diskret, men kraftig hjemmekinosystem.

Sorter

Episode ES-CORE-36-IC-DVCS, SURROUND innbyggingshøyttaler, stk.

Episode ES-CORE-36-IC-DVCS er en 6" DVC / Surround innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364885

Episode ES-CORE-36-AWIC-DVCS, SURROUND utendørs innbyggingshøyttaler, stk.

Episode ES-CORE-36-AWIC-DVCS er en 6" allværs DVC / Surround innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364883

Episode ES-CORE-38-IC-DVCS, SURROUND innbyggingshøyttaler, stk.

Episode ES-CORE-38-IC-DVCS er en 8" DVC / Surround innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364891

Episode ES-CORE-56-IC-DVCS, SURROUND innbyggingshøyttaler, stk.

Episode ES-CORE-56-IC-DVCS er en 6" DVC / Surround innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364899

Episode ES-CORE-38-AWIC-DVCS, SURROUND utendørs innbyggingshøyttaler, par

Episode ES-CORE-38-AWIC-DVCS er en 8" allværs DVC / Surround innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien som leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364889

Episode ES-CORE-58-IC-DVCS, SURROUND innbyggingshøyttaler, stk

Episode ES-CORE-58-IC-DVCS er en 8" DVC / Surround innbyggingshøyttaler som inngår i den helt nye Episode CORE-serien og leverer fantastisk lyd til en god pris uten å ofre ytelsen. Episode CORE-serien er en omfattende serie med vegg- og takhøyttalere som gir utmerket valuta for prisen.
13364897

Signature SIG-76-IWSURR, SURROUND innbyggingshøyttaler, stk.

SIGNATURE 7 SERIES IN-WALL SURROUND SPEAKER (EACH) - 6"
10340790