Til toppen

iPort Table Mount sølv, til iPad 9.7"

Produktnummer: 10303306
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Gjør iPad til et vakkert og enkelt forretningsverktøy. Med Table Mount er iPad innkapslet i et elegant og solid aluminiumskabinett.

Den perfekte iPad docking for  ethvert bedriftsmiljø.

Med Table Mount er iPad innkapslet i et elegant aluminiumskabinett, maskinert av et enkelt stykke legering, og skjuler eventuelle overganger. Inne i kabinettet er det plass til alle komponentene som er nødvendige for å lade iPad via PoE og koble den til nettverket. Det mekaniske systemet låses til og med, og gir en pålitelig sikker løsning for ethvert kiosk- eller lobbymiljø. Alle ledninger er skjult i basen for et elegant utseende. Den mest elegante måten å legge fra seg å montere en iPad på.

iPort Table Mount egenskaper

iPort LUXE Basestation, sølv

iPort LUXE bordmodell er en induktiv ladestasjon for iPad hvor denne kan lades i stående eller liggende retning.
10302658

iPort LUXE Case sølv, til iPad 10.2" & 10.5"

LUXE deksel er et tynt symmetrisk kabinett av aluminium som beskytter iPad og gir deg full tilgang til alle iPad-knapper, mikrofoner, kameraer og høyttalere. Når dekselet settes på en ladestasjon, begynner induktiv lading umiddelbart.
10303618

iPort LUXE Case sølv, til iPad mini

LUXE Case er et tynt symmetrisk kabinett av aluminium som beskytter iPad og gir deg full tilgang til alle iPad-knapper, mikrofoner, kameraer og høyttalere. Når Case settes på en ladestasjon, begynner induktiv lading umiddelbart.
10303617