Til toppen

iPort Table Mount sølv, til iPad 9.7"

Produktnummer: 10303306
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Gjør iPad til et vakkert og enkelt forretningsverktøy. Med Table Mount er iPad innkapslet i et elegant og solid aluminiumskabinett.
Kompatibel med iPad 9.7"

Den perfekte iPad docking for  ethvert bedriftsmiljø.

Med Table Mount er iPad innkapslet i et elegant aluminiumskabinett, maskinert av et enkelt stykke legering, og skjuler eventuelle overganger. Inne i kabinettet er det plass til alle komponentene som er nødvendige for å lade iPad via PoE og koble den til nettverket. Det mekaniske systemet låses til og med, og gir en pålitelig sikker løsning for ethvert kiosk- eller lobbymiljø. Alle ledninger er skjult i basen for et elegant utseende. Den mest elegante måten å legge fra seg å montere en iPad på.

iPort Table Mount egenskaper

iPort LUXE Basestation, sølv

iPort LUXE bordmodell er en induktiv ladestasjon for iPad hvor denne kan lades i stående eller liggende retning.
10302658

iPort LUXE Case sølv, til iPad 10.2" & 10.5"

LUXE deksel er et tynt symmetrisk kabinett av aluminium som beskytter iPad og gir deg full tilgang til alle iPad-knapper, mikrofoner, kameraer og høyttalere. Når dekselet settes på en ladestasjon, begynner induktiv lading umiddelbart.
Kompatibel med iPad 10.2-inch (9th gen) | iPad 10.2-inch (8th gen) | iPad 10.2-inch (7th gen) | iPad Pro 10.5-inch | iPad Air 10.5 inch (3rd gen)
10303618