Til toppen

Triad InCeiling Gold/8 MiniMonitor, høyre side montert innbyggingshøyttaler, stk.

Produktnummer: 10300725
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

InCeiling Gold/8 MiniMonitor (høyre sidemontering). En av Triads fineste takhøyttalere ble arvet fra de suverene InRoom og InWall Gold MiniMonitors.

I installasjoner der det kreves en takhøyttaler av høy kvalitet med lite fotavtrykk, er InCeiling Gold/8 MiniMonitor det beste valget. Mens de fleste takhøyttalere prøver å treffe et prispunkt, går ikke Gold MiniMonitor på akkord med kvaliteten bare fordi den «bare er en takhøyttaler».

Den bruker komponenter som finnes i mye dyrere høyttalere og kan brukes til audiofile to-kanaler eller hjemmekino, med eller uten subwoofer. Bassresponsen er sterk og utvidet, og høye frekvenser er delikate, detaljerte og naturlige. Den unike vinklede baffelen retter lyden mot lytteområdet gjennom en elegant flush AcoustiPerf-grill, som kan males alik at den "forsvinner" inn i taket ditt. Resultatet er en suveren lyd som smelter sømløst inn i livsstilen din.

Egenskaper

  • Kompakt flat design
  • Tilgjengelig i venstre og høyre sidemontering
  • Triad AcoustiPerf rammeløs metallgrill

Kabinet

  • Premium MDF-kabinet
  • 45 graders baffelvinkel
  • Akustisk oppheng
  • 2-veis design

Finishes

  • Triads Basic & Custom Finishes er tilgjengelige for dette produktet. Standard finish er hvit maling. For andre farger, se Triads Custom Match Finish-program. Malingen som brukes er en emalje av topp kvalitet og påføres med en lett rullesteinfinish.
  • Siden alle dataskjermer og deres farger varierer, vil den digitale fargen du ser her være forskjellig fra den faktiske produktfinishen.

 

Spesifikasjoner

Tweeter Count 1
Tweeter Size 1" (25 mm)
Tweeter Type Fabric dome
Woofer Count 1
Woofer Size 6 1/4" (16 cm)
Woofer Type Paper/fiber blend
Recommended Amplifier Power 50 - 150W
Impedance 8 ohms
Sensitivity 87 dB
Peak Output 106 dB
Frequency Response 80 Hz - 20 kHz
Dimensions (W x H x D) (34.3 x 34.3 x 20.3 cm)
Cutout Dimensions (W x H) (34.6 x 34.6 cm)
Grill Dimensions (L x W) (37.6 x 37.6 cm)
Weight Product weight (each): 25 lb (11.3 kg)
Shipping weight (each): 28 lb (12.7 kg)

 

 

Kimber Kable KWIK-12 - høyttalerkabel

Kimber Kable KWIK-12 er en førsteklasses høyttalerkabel for premium lyd. Den utmerker seg på in-wall installasjoner, men ytelsen er så god at den fortjener å bli brukt hvor som helst der bulk kabel skal benyttes.
vm-kwik-12

Kimber Kable KWIK-16 - høyttalerkabel

For in-wall og in-ceiling høyttalere har Kimber designet KWIK-16 og KWIK-12 høyttalerkabel. Begge med utrolig klarhet i mellomtonen med stram og betydelig bassrespons.
vm-kwik-16