Til toppen

Triad InCeiling Mini/8 LCR, innbyggingshøyttaler, stk.

Produktnummer: 101154
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Triads InCeiling-versjon av den nye Mini LCR er den perfekte fronthøyttaleren for små hjemmekinoer der høyttalerne må plasseres i taket.

Triads InCeiling-versjon av den nye Mini LCR er den perfekte fronthøyttaleren for små hjemmekinoer der høyttalerne må plasseres i taket. Den kompakte høyttaleren retter all lyden i en 45-graders vinkel mot lytteposisjonen; langt overlegen siktbare diskanthøyttalere som finnes i vanlige runde takhøyttalere.

For å få den attraktive flush AcoustiPerf-grillen til å forsvinne, enda mer, tilbys tilpasset malingsmatching med denne og alle Triad LCR-er. Triad kan tilby denne tjenesten fordi høyttalerne deres lages på bestilling i deres moderne anlegg i Oregon. Bruk hvilken som helst av mange Triad Surrounds og Subs med InCeiling Mini/8 LCR, inkludert inwall-, InCeiling-, InRoom- og OnWall-versjoner, for å lage et suverent tilpasset hjemmekinosystem.

Egenskaper

  • Kompakt flat design
  • Triad AcoustiPerf rammeløs metallgrill

Kabinet

  • Premium MDF-kabinet
  • 45 graders baffelvinkel
  • Akustisk oppheng
  • 2-veis design

Finishes

  • Triads Basic & Custom Finishes er tilgjengelige for dette produktet. Standard finish er hvit maling. For andre farger, se Triads Custom Match Finish-program. Malingen Triad bruker er en emalje av topp kvalitet og påføres med en lett rullesteinfinish.
  • Siden alle dataskjermer og deres farger varierer, vil den digitale fargen du ser her være forskjellig fra den faktiske produktfinishen.

 

Performance  
Recommended amplifier 25 - 150 Watt
Impedance 4 ohms
Sensitivity 88 dB
Frequency response 95 - 20kHz
Tweeter type Fabric dome
Tweeter size (1)1"
Woofer type Paper/fiber blend
Woofer size (2) 4"
Cabinet Specification  
Height 27.3  cm
Width 27.3  cm
Depth 19.1 cm
Hole cut-out - height 27.6 cm
Hole cut-out - width 27.6 cm
Frameless grill dimension W: 30.6 x H: 30.6 cm
Weight 6 kg

 

Kimber Kable KWIK-12 - høyttalerkabel

Kimber Kable KWIK-12 er en førsteklasses høyttalerkabel for premium lyd. Den utmerker seg på in-wall installasjoner, men ytelsen er så god at den fortjener å bli brukt hvor som helst der bulk kabel skal benyttes.
vm-kwik-12

Kimber Kable KWIK-16 - høyttalerkabel

For in-wall og in-ceiling høyttalere har Kimber designet KWIK-16 og KWIK-12 høyttalerkabel. Begge med utrolig klarhet i mellomtonen med stram og betydelig bassrespons.
vm-kwik-16