Til toppen

Triad InWall Gold/6 LCR, innbyggingshøyttaler, stk.

Produktnummer: 101448
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Triads InWall-versjon av den populære InRoom Gold LCR gir samme ytelse for hjemmekino installasjoner der en InWall-høyttaler er ønsket.

Inspirert av vår legendariske Platinum LCR, er det nå en InWall fronthøyttaler som er like robust som de beste frittstående LCR-ene! InWall Gold/6 LCR kan brukes som en InWall, eller i en falsk frontvegg for stilige, men autoritative resultater. Gold LCR bruker de beste driverne i sin prisklasse og har et omfattende avstivet, inert kabinett for ren, nøyaktig lyd på alle lyttenivåer.

Gold LCR kan brukes med mange av de bedre, kraftige mottakerne, men den er verdig de fineste separate komponentene. Når du ikke kan gå på akkord med verken innredningen eller lyden til hjemmekinoanlegget, er Triad InWall Gold/6 LCR det logiske valget.

Egenskaper

  • Triad AcoustiPerf rammeløs metallgrill

Kabinet

  • Premium MDF-kabinet
  • Akustisk oppheng
  • 3-veis design

Finishes

  • Triads Basic & Custom Finishes er tilgjengelige for dette produktet. Standard finish er hvit maling. For andre farger, se Triads Custom Match Finish-program. Malingen som brukes er en emalje av topp kvalitet og påføres med en lett rullesteinfinish.
  • Siden alle dataskjermer og deres farger varierer, vil den digitale fargen du ser her være forskjellig fra den faktiske produktfinishen.

 

Performance  
Recommended amplifier 100 - 450 Watt
Impedance 4 ohms
Sensitivity 92 dB
Frequency response 50 - 20kHz
Tweeter type Fabric dome
Tweeter size (1) 1"
Mid-Range type Paper/fiber blend
Mid-Range size (1) 5 1/2"
Woofer type Metal
Woofer size (2) 8 1/2"
Cabinet Specification  
Height 101.6  cm
Width 34.3 cm
Depth 15 cm
Hole Cut Out - Height 101.9  cm
Hole Cut Out - Width 34.6 cm
Frameless Grill Dimension (38 cm × 105.3)
Weight 20.4 kg

 

 

Triad InWall Gold/4 Surround, SURROUND innbyggingshøyttaler, stk.

Triads InWall Gold/4 Surround omdefinerer High-End surroundhøyttaleren. Et imponerende kompliment med syv drivere i en bipol (eller dipol, hvis du foretrekker det) tilbyr høy effekthåndtering samt høy følsomhet, og et fantastisk lydbilde.
101447