Til toppen

Triad InWall Silver/4 MiniMonitor, innbyggingshøyttaler, stk.

Produktnummer: 100534
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Triad InWall Silver/4 MiniMonitor er en diskret InWall-høyttaler som yter etter audiofile standarder. Inntil nå var en liten innebygd høyttaler alltid en rimelig høyttaler med åpen bakplate med kompromittert lydkvalitet.

InWall Silver/4 MiniMonitor bruker førsteklasses komponenter i et fullstendig  avstivet kabinett for suveren, forutsigbar lyd. I mindre rom kan den brukes som en komplett løsning, eller legge til en Triad Sub i små hjemmekinoer som krever et lite fotavtrykk, men med den aller beste lydkvaliteten.

I tillegg til InWall Silver/4 MiniMonitor, tilbyr Triad også en InRoom-versjon og en smart InCeiling-versjon, alle med praktisk talt samme høye ytelse for alle dine kresne lydapplikasjoner.

Egenskaper

  • Kompakt flat design
  • Triad AcoustiPerf rammeløs metallgrill

Kabinet

  • Premium MDF-kabinet
  • Akustisk oppheng
  • 2-veis design

Finishes

  • Triads Basic & Custom Finishes er tilgjengelige for dette produktet. Standard finish er hvit maling. For andre farger, se Triads Custom Match Finish-program. Malingen som brukes er en emalje av topp kvalitet og påføres med en lett rullesteinfinish..
  • Siden alle dataskjermer og deres farger varierer, vil den digitale fargen du ser her være forskjellig fra den faktiske produktfinishen.

 

Performance  
Recommended amplifier 25 - 125 Watt
Impedance 4 ohms
Sensitivity 87 dB
Frequency response 87 - 20kHz
Tweeter type Fabric dome
Tweeter size (1) 1"
Woofer type Paper/fiber blend
Woofer size (1) 5 1/4"
Cabinet Specification  
Height 30.3 cm
Width 20.8 cm
Depth 9.9 cm
Hole Cut Out - Height 30.6 cm
Hole Cut Out - Width 21.1 cm
Frameless Grill Dimension

W 24.1 cm x H:33.7 cm

Weight 4.9 kg

 

 

Triad InCeiling Bronze/10 Sub - 8ohm, passiv innbyggings subwoofer, stk.

Arbeidshesten InCeiling Bronze/10 Sub til Triads tilpassede subwoofer-linje har blitt dramatisk forbedret. I en ellers helt ny subwoofer-serie har Triad beholdt den samme utmerkede 10-tommers driveren.
10301138

Triad InCeiling Silver/6 MiniMonitor, høyre side montert innbyggingshøyttaler, stk.

Inntil nå har bruk av takhøyttalere betydd kompromiss. For installasjoner som krever en veldig liten, men likevel suveren takhøyttaler, er Triads InCeiling Silver/6 MiniMonitor et toppvalg.
100596