Til toppen

Triad InWall Silver/6 LCR, innbyggingshøyttaler, stk.

Produktnummer: 100536
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Triad InWall Silver/6 LCR er en innbyggingshøyttaler designet for å tilby høykvalitets lydopplevelse i et hjemmeunderholdningssystem. Med en følsomhet på 92 dB leverer den klar og dynamisk lyd selv ved lavere volum og ved bruk av mindre forsterkere.

Filosofien til en fullstendig lukket og fullt konstruert InWall-høyttaler er innbefattet i InWall Silver/6 LCR. Der 6 tommers veggdybde er tilgjengelig, yter denne høyttaleren på samme høye nivå som InRoom-versjonen. Hos Triad tror de ikke at InWall skal bety ikke like bra. Med samme driverkomplimang som InRoom Silver LCR, tilbyr InWall Silver/6 et enestående lydbilde på filmer og musikk.
Dette er en høyttaler med høy effekt og med overlegen isolasjon. Konvensjonelle åpne bakhøyttalere vil blø inn i tilstøtende rom. Hele Triad InWall Silver System, inkludert Subs og Surrounds, gir forutsigbar lyd uten soniske eller estetiske kompromisser. InWall Silver/6 LCR installeres flush ved hjelp av Triads elegante AcoustiPerf-grill.
Triad kan tilpasse grillmalingen til hvilken som helst farge, og gir deg suveren, men usynlig lydgjengivelse.

Egenskaper

  • Kompakt flat design
  • Triad AcoustiPerf rammeløs metallgrill

Kabinett

  • Premium MDF-kapsling
  • Akustisk oppheng 2-veis design

Finish

  • Triads Basic & Custom Finishes er tilgjengelige for dette produktet. Standard finish for dette produktet er hvit maling. For andre farger, se Triads Custom Match Finish-program for dette produktet. Malingen vi bruker er en emalje av topp kvalitet og påføres med en lett rullesteinfinish.
  • Siden alle dataskjermer og deres farger varierer, vil den digitale fargen du ser her være forskjellig fra den faktiske produktfinishen.

 

Performance  
Recommended amplifier 50 - 200 Watt
Impedance 4 ohms
Sensitivity 91 dB
Frequency response 75 - 20kHz
Tweeter type Fabric dome
Tweeter size (1) 1"
Woofer type Paper/fiber blend
Woofer size (2) 6,5"
Cabinet Specification  
Height 48.3cm
Width 27.3cm
Depth 15 cm
Hole Cut Out - Height 48.57 cm
Hole Cut Out - Width 27.62 cm
Frameless Grill Dimension

W 31.0cm x H:52.0cm

Weight 5 kg

 

 

Triad InWall Silver/4 Monitor, innbyggingshøyttaler, stk.

Silver Monitor-serien eksemplifiserer Triads forpliktelse til avansert tilpasset lyd, med fire versjoner; ett InRoom, to InWall og en InCeiling-modell. Alle fire modellene har banebrytende proprietære kabinettteknologier, samt de beste driverne som er tilgjengelige, for uovertruffen ytelse.
10301051

Triad OnWall Silver Surround, SURROUND vegghøyttaler, stk.

Der surroundhøyttalere ikke kan bygges inn, gir OnWall Silver Surround en annen unik løsning. OnWall Silver Surround, et medlem av Triad Silver-familien, gir fullfrekvensgjengivelse samtidig som den smelter inn i miljøet.
100497