Til toppen

Triad OnWall Micro LCR 1.0, passiv 1.0 lydplanke

Produktnummer: 10301270
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Triads Micro LCR-lydplanke integreres sømløst med grunne TV-er, og leverer diskré stil og høyoppløselig lyd for å komplementere dagens høyoppløselige videoinnhold. Lydplanke opp til 24".

Triads Micro LCR-lydplanke integreres sømløst med grunne TV-er, og leverer diskré stil og høyoppløselig lyd for å komplementere dagens høyoppløselige videoinnhold. Med 3" drivere gir disse slanke, kompakte høyttalerne høy ytelse, førsteklasses avspilling med lav forvrengning.

Kombiner eksepsjonell lyd og estetikk med tilpasset design – og lengder som matcher TV-en din og tilpassede finisher for å matche vegger annen dekor. Med en-, to- og trekanals versjoner med høy ytelse produserer Micro LCR autentisk frontkanallyd lyd. Par med en Triad OmniSub samt ekstra sat/surround-høyttalere for komplett surroundlyd.

I en industri med generiske masseproduserte produkter, kombinerer Triad lydplanker håndverk og tilpasning, og tilbereder produkter i henhold til hver bestilling. Hver høyttaler er håndlaget med proprietære drivere og et fullt dempet, avstivet kabinett for autoritativ, intrikat avspilling. Triad-lydplanker gir subtil eleganse samtidig som lydens integritet beholder, og tar filmopplevelsen din til et nytt nivå.

Egenskaper

 • Kompakt design
 • Tilpassede lengder tilgjengelig
 • Triad AcoustiPerf metallgrill
 • Enkel montering

Kabinet

 • Premium MDF-kapsling
 • Akustisk oppheng
 • 2-veis design

Finishes

 • Triads Basic, Real Tre Finish & Custom Finishes er tilgjengelig for dette produktet. Standard finish er svart maling. For andre farger, se Triads Custom Match Finish. Malingen som brukers er en emalje av topp kvalitet og påføres med en lett rullesteinfinish. Finerfinishene er laget av ekte tre og belagt med en emalje klarlakk.
 • Alle Triad finér er ekte hardtresorter. Noen av spesialartene har lange leveringstider. Vi kan ikke garantere tilgjengeligheten ved bestilling, ring for bekreftelse. Siden alle dataskjermer og deres farger varierer, vil den digitale fargen du ser her være forskjellig fra den faktiske produktfinishen.
   
Performance  
Recommended amplifier 25 - 75 Watt
Impedance 4 ohms
Sensitivity 89 dB
Frequency response 128 - 20kHz
Tweeter type Fabric dome
Tweeter size 1"
Woofer type Polycone
Woofer size (2) 3"
Cabinet Specification  
Height 11.5 cm
Width 24" (60.8 cm)
Depth 9,2 cm
Weight 3,2 Kg

Ethereal 16-4C-BW, høyttalerkabel (hvit), 4 leder - 4 x 1,5mm2 (16 gauge)

Ethereal 16-4C-BW, høyttalerkabel (hvit), 4 leder - 4 x 1,5mm2 (16 gauge)
vm-16-4C-BW