Til toppen

Triad OnWall Platinum LCR, vegghøyttaler i sort

Produktnummer: 10300869
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Styrken til Triad OnWall Platinum LCR eksepsjonelle høyttaler er dens fravær av kompromisser.

Styrken til denne eksepsjonelle høyttaleren er dens fravær av kompromisser. OnWall Platinum LCR kan løse de mest subtile musikalske detaljene med uanstrengt nøyaktighet, men når den blir bedt om det, kan den reprodusere det kraftigste filmlydsporet på teatralske nivåer i praktisk talt alle størrelser på rom, fra et familierom til et stort visningsteater.

OnWall Platinum LCR er designet for enkel montering på Triad Baffle Wall-systemet, og leveres med isolasjonsbraketter montert til det solide, forseglede kabinettet og i en kompakt 9 tommers dybde er den designet for å passe bak tøyveggsystemer.

Dyre proprietære drivere fra Scan-Speak og Seas ble valgt for deres nøyaktighet, ytelse og pålitelighet. Effektiviteten er høy med 94,5 dB. Vi vet om få andre høyttalere som vil spille så høyt som låter så bra. Der lydkvalitet for både filmer og musikk er avgjørende, er Platinum det eneste valget.

Egenskaper

  • Designed to be used with Triad’s BaffleWall system
  • Passer bak stoffveggsystemer
  • Designet for store kinoer

Kabinet

  • Premium MDF-kabinet
  • Akustisk oppheng
  • 3-veis design

Finishes

  • Triads Basic & Custom Finishes er tilgjengelige for dette produktet. Standard finish er svart maling. For andre farger, se Triads Custom Match Finish-program. Malingen som brukes er en emalje av topp kvalitet og påføres med en lett rullesteinfinish.
  • Siden alle dataskjermer og deres farger varierer, vil den digitale fargen du ser her være forskjellig fra den faktiske produktfinishen.

 

Performance  
Recommended amplifier 100 - 400 Watt
Impedance 4 ohms
Sensitivity 94,5 dB
Frequency response 60 - 20kHz
Tweeter type Fabric dome
Tweeter size (1) 1"
Mid-range type Fabric dome
Mid-range size (2) 5 1/4"
Woofer type Proprietary paper/fiber blend 
Woofer size (2) 10"
Cabinet Specification  
Height 5142.2 cm
Width  35.6 cm
Depth 17.9 cm
Weight 64.4 kg

 

Kimber Kable 8TC, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Kable 8TC høyttalerkabel er en veldig naturlig og ren lydkabel og en som gir en følelse av varme som altfor ofte mangler. Dette uten at den mangler definisjon
vm-8tc-terminert

Parasound HALO A21+, sort effektforsterker

Parasound A21+ er designet for musikkelskere som nekter å inngå kompromisser. Dette high-fidelity kraftverket tilbyr uovertruffen lydkvalitet som du må høre for å tro.
10302896

Parasound HALO A31, sort 3-kanals effektforsterker

Parasound Halo A31 er en THX Ultra 2 godkjent effektforsterker med hele 3x250W, med samme kraft og finesse som de beste effekt forsterkerne til Parasound. 
10300973

Triad InRoom Platinum Sub KIT, subwoofer med RackAmp 700

InRoom Platinum Sub med RackAmp 700 (4-ohm woofer). Triads flaggskip InRoom Platinum Sub tilbyr spektakulær ytelse til halvparten av prisen på noen andre 18" subwoofere.
101264