Til toppen

Parasound HALO A31, sort 3-kanals effektforsterker

Produktnummer: 10300973
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Parasound Halo A31 er en THX Ultra 2 godkjent effektforsterker med hele 3x250W, med samme kraft og finesse som de beste effekt forsterkerne til Parasound. 

For seriøs hjemmekino

Opplev kraften til profesjonell lyd med Parasound Halo A31 effektforsterker. Med en imponerende ytelse på 250 watt x 3 ved 8 ohm og 400 watt x 3 ved 4 ohm, leverer A31 en uovertruffen lydopplevelse. Den justerbare forsterkningen på opptil +6 dB over THX-referansenivå gir deg full kontroll over lyden. Velg mellom ubalanserte RCA- eller balanserte XLR-innganger for en sømløs tilkobling til ditt lydsystem. Enten du er en hjemmekinoentusiast eller en lydprofesjonell, vil Parasound Halo A31 løfte lytteopplevelsen til nye høyder med sin kraft, klarhet og allsidighet.

Noen praktiske bruksområder for A31: Brukt på senter, venstre og høyre surround i et oppsett hvor det brukes monoblokker eller 2-kanals stereoforsterker på venstre- og høyrefront.
Brukt som L,C,R forsterker for oppgradering av en surround receiver.
 Brukt som LS, RS og single back i et 6.1 system. Parasound A31 har volumjustering på +/- 6db i forhold til THX referansenivå. Dette gir mulighet for å balansere A31 mot andre.

Parasound A31 har i flere år ligget på Stereophile’s “Recommended Component” liste.

 

Parasound Halo A-31 er en svær j…… av en forsterker. Den har kvaliteter i massevis, og vil fungere utmerket også til hifi-bruk, selv på temmelig gedigne høyttalere.
-Watt

Kimber Kable 12TC, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Den tonale balansen i Kimber Kable 12TC høyttalerkabel er kraftfull, fyldig, dynamisk og gjengir et detaljert og tredimensjonalt lydbilde.
vm-12tc-terminert

Kimber Kable CARBON -  signalkabel

Bruk av karbon i Kimber Carbon signalkabler gir lydbildet økt presisjon, åpenhet og tonal tilstedeværelse. Karbon har optimale dielektriske egenskaper for kabelproduksjon.
vm-carbon

Kimber Kable HERO - signalkabel

Kimber Kable HERO spiller med stor gjennomsiktighet og fantastisk bassdefinisjon og setter standarden for rimelige signalkabler.
vm-hero

Kimber Kable PK10 Palladian - strømkabel

Kimber Kable PK10 Palladian strømkabel gir økt gjennomsiktighet, detaljer, artikulerte bass, dynamiske kontraster, musikalsk letthet og et finkornet lydbilde.
vm-pk-10-pal

Parasound HALO A21+, sort effektforsterker

Parasound A21+ er designet for musikkelskere som nekter å inngå kompromisser. Dette high-fidelity kraftverket tilbyr uovertruffen lydkvalitet som du må høre for å tro.
10302896

Parasound HALO A23+, sort effektforsterker

Parasound Halo A 23+ to kanals forsterker yter 160 watt THX Ultra 2 sertifiserte effekt per kanal, og den ser like fantastisk ut som den låter. Sofistikert design, høyoppløst lyd, kun deler av beste kvalitet, til en meget lav pris.
10302854

Parasound HALO A51, sort 5-kanals effektforsterker

Parasound Halo A 51 er alt en god 5-kanals effektforsterker skal være. Legendariske John Curl utviklet Halo A51 til en 5-kanals effektforsterker med en lydkvalitet som du normalt bare finner hos ultra High-End stereo-modeller.
10301031

Parasound HALO A52+, sort 5-kanals effektforsterker

Den prisbelønte Halo A 52-forsterkeren er tilbake. Nå med 44% mer kraft! Den nye Parasound Halo A 52+ femkanalsforsterker (5 x 180w) har et John Curl-designet kretsløp med bedre ytelse enn noen gang.
10302529