Til toppen

Triad Speakers InCeiling Bronze/8 Sat (left side mounting), stk

Produktnummer: 10300568
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Triad InCeiling Bronze/8 Sat-høyttaleren designet for å installeres i taket, og gir rommet et rent og sømløst utseende, samtidig som den gir utmerket lydkvalitet. Denne utformingen er ideell for situasjoner der gulv- eller veggplass er begrenset eller hvor et mer diskret lydoppsett er ønsket.

Triad InCeiling Bronze/8 Sat har et lite fotavtrykk, stor lyd, og den kjekke AcoustiPerf-grillen kan tilpasses maling hos Triad for å matche innredningen. InCeiling Bronze/8 Sat, som de andre Bronze Sats, bruker en forbedret diskanthøyttaler; en 1" myk kuppel. En 5,25-tommers basshøyttaler ble designet for å gi en utvidet bassrespons for ønsket fylde ved bakgrunnslyttenivåer.

Et fullstendig konstruert og avstivet kabinett gir ensartede resultater i alle bruksområder, uten irriterende blødninger gjennom vegger inn i tilstøtende rom. For enda bedre ytelse, legg til en av mange Triad InWall eller InCeiling Subs. For prisen av en InWall-høyttaler med åpen plate, er InCeiling Bronze/8 Sat en eksepsjonell verdi og gir overlegen ytelse.

Egenskaper

  • Kompakt flat design
  • Tilgjengelig i venstre og høyre sidemontering
  • Triad AcoustiPerf rammeløs metallgrill

Kabinet

  • Premium MDF-kabinet
  • 45 graders baffelvinkel
  • Akustisk oppheng
  • 2-veis design

Finishes

  • Triads Basic & Custom Finishes er tilgjengelige for dette produktet. Standard finish er hvit maling. For andre farger, se Triads Custom Match Finish-program. Malingen som brukes er en emalje av topp kvalitet og påføres med en lett rullesteinfinish.
  • Siden alle dataskjermer og deres farger varierer, vil den digitale fargen du ser her være forskjellig fra den faktiske produktfinishen.


Spesifikasjoner

Tweeter Count 1
Tweeter Size 1" (25 mm)
Tweeter Type Fabric dome
Woofer Count 1
Woofer Size 5 1/4" (14 cm)
Woofer Type Paper/fiber blend
Recommended Amplifier Power 25 - 125W
Impedance 8 ohms
Sensitivity 85 dB
Peak Output 106 dB
Frequency Response 80 Hz - 20 kHz
Dimensions (W x H x D) (27.3 x 27.3 x 19.1 cm)
Cutout Dimensions (W x H) (27.6 x 27.6 cm)
Grill Dimensions (L x W) (30.6 x 30.6 cm)
Weight Product weight (each): 11 lb (5 kg)
Shipping weight (each): 15 lb (6.8 kg)