Til toppen

Triad OnWall Bronze SlimSub, passiv subwoofer i sort

Produktnummer: 10301432
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Triads Bronze OnWall SlimSubs 10" integrerer full bass i systemet ditt mens du bruker minimalt med plass. Hør og føl dypt, overbevisende bass med kontroll og nøyaktighet – opplever en effektfull lav frekvenser som forbedrer og beriker filmlydspor og musikk likt.

SlimSub = Maksimal bass, minimal plass.

OnWall Bronze SlimSub er en perfekt løsning for mange ultraflate TV-er som bruker lydplanker, og med de medfølgende EZ Mount Brackets er det en rask og enkel måte å montere på veggen din der dens lave profil er bare 4,4 tommer dyp.

Kabinettet vil blande seg ytterligere inn i miljøet ditt med Triads eksklusive program for maling...de matcher høyttalerne dine perfekt til veggfargen med fargeprøven du gir. I motsetning til de fleste grunne subwoofere, er OnWall Bronze SlimSub en ekte utøver. En SlimSub gir flott bass for musikk eller A/V-systemer i mindre skala. Triad har en tilpasset subwoofer-løsning for praktisk talt alle installasjoner, med god ytelse samt sømløs integrering i innredningen din.

 

Egenskaper

  • Kompakt design.
  • Kan monteres på vegg.
  • Sort tøygrill.

Kabinett

  • Premium MDF-kabinett.
  • Akustisk oppheng.

Finishes

  • Triads Basic, Real Tre Finish & Custom Finishes er tilgjengelig for dette produktet. Standard finish er svart maling. For andre farger, se Triads Custom Match Finish-program. Malingen som brukes er en emalje av topp kvalitet og påføres med en lett rullesteinfinish. Finerfinishene er laget av ekte tre og belagt med en emalje klarlakk.
  • Alle Triad finér er ekte løvtreslag. Noen av spesialartene har lange ledetider. Vi kan ikke garantere tilgjengeligheten ved bestilling, ring for bekreftelse. Siden alle dataskjermer og deres farger varierer, vil den digitale fargen du ser her være forskjellig fra den faktiske produktfinishen.

Spesifikasjoner

Frequency Response 35 Hz - 200 Hz
Dimensions (W x H x D) Cabinet dimensions: 49.5 × 35.6 × 10.9 cm
Weight 8.6 kg
Woofer Count 1
Woofer Size (1) 10"
Impedance 4-ohm
Power Handling 300W

 

Kimber Kable KWIK-12 - høyttalerkabel

Kimber Kable KWIK-12 er en førsteklasses høyttalerkabel for premium lyd. Den utmerker seg på in-wall installasjoner, men ytelsen er så god at den fortjener å bli brukt hvor som helst der bulk kabel skal benyttes.
vm-kwik-12

Kimber Kable KWIK-16 - høyttalerkabel

For in-wall og in-ceiling høyttalere har Kimber designet KWIK-16 og KWIK-12 høyttalerkabel. Begge med utrolig klarhet i mellomtonen med stram og betydelig bassrespons.
vm-kwik-16

Triad RackAmp 300, effektforsterker

Triads RackAmp 300 gir kraftig Class A/B-ytelse med tilnærmet klasse D-effektivitet for overlegen bass, enkelt oppsett, rask kalibrering og kontroll.
10301891

Triad RackAmp 700, effektforsterker

Triad RackAmp 700 gir kraftig klasse A/B-forsterkning med nesten klasse D-effektivitet for overlegen bass, enkelt oppsett, rask kalibrering og kontroll.
10301992