Til toppen
Kimber Kable Carbon

Kimber Kable Carbon

Ray og ingeniørene hos Kimber Kable har de siste par årene jobbet med utvikling av en helt ny kabel serie. Endelig er måle- og lyttertestene fullført, og Kimber er glade for å kunne lanserer dem i sitt 40-årsjubileum. De nye kablene består av en analog signalkabel, en phono kabel og tre nye høyttalerkabler. De tre nye høyttalerkablene inntar stillingen mellom Kimber 12TC og Kimber Select og gir en betydelig økning i ytelsen på dette nivået.
Et viktig trekk – og en helt ny retning for Kimber – er bruken av karbon. Kobberledere og karbonpolymer isoleres på konvensjonell måte med Kimber’s Fluorocarbon (Teflon) isolasjon. Karbonpolymeren reduserer mekanisk indusert støy og forbedrer ytelsen til det ytre teflonisolerende materialet.

Neil Gater hos TheAbsoluteSound testet Carbon kablene, og som han sier «it only serves one matter - the music itself»


I had been prepared for a different SQ, but not anything quite so dramatic!
-Hifipig

Sorter Navn (a > å)

Kimber Kable CARBON -  signalkabel

Bruk av karbon i Kimber Carbon signalkabler gir lydbildet økt presisjon, åpenhet og tonal tilstedeværelse. Karbon har optimale dielektriske egenskaper for kabelproduksjon.
vm-carbon

Kimber Kable CARBON 16, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Carbon 16 høyttalerkabel spiller med et dynamisk detaljert og massivt lydbilde. En perfekt match for full-range gulvhøyttalere og større stativhøyttalere.
vm-carbon16

Kimber Kable CARBON 18 XL - høyttalerkabel, par

Kimber Kable CARBON 18 XL høyttalerkabel er en high-end kabel som spiller med stor 3 dimensjonalitet og rik på musikalske detaljer. Karbon er kjent for sine støyreduserende evner.
vm-carbon18xl

Kimber Kable CARBON Phono med DIN / WBT-0114Cu, 1.0m platespiller kabel

Carbon Phono platespiller-kabel med sitt innovative design minimerer kapasitans, maksimerer skjerming og passer godt i de mest fiendtlige miljøene når det gjelder EMI.
10362143

Kimber Kabler CARBON 8 - høyttalerkabel, par

Kimber Carbon 8 høyttalerkabel spiller åpent, dynamisk med stort lydbilde og tilstedeværelse. Bruk av karbon minimerer indre og ytre vibrasjoner som vanligvis oppstår ved økende strøm (volum).
vm-carbon8