Til toppen
Carbon

Carbon

Ray og ingeniørene hos Kimber Kable har de siste par årene jobbet med utvikling av en helt ny kabel serie. Endelig er måle- og lyttertestene fullført, og Kimber er glade for å kunne lanserer dem i sitt 40-årsjubileum. De nye kablene består av en analog signalkabel og tre nye høyttalerkabler. De tre nye høyttalerkablene inntar stillingen mellom Kimber 12TC og Kimber Select og gir en betydelig økning i ytelsen på dette nivået.
Et viktig trekk – og en helt ny retning for Kimber – er bruken av karbon. Kobberledere og karbonpolymer isoleres på konvensjonell måte med Kimber’s Fluorocarbon (Teflon) isolasjon. Karbonpolymeren reduserer mekanisk indusert støy og forbedrer ytelsen til det ytre teflonisolerende materialet.


I had been prepared for a different SQ, but not anything quite so dramatic!
-Hifipig

Sorter etter: Navn (a > å)

Kimber Kable CARBON -  signalkabel

Bruk av karbon i Kimber Carbon signalkabler gir lydbildet økt presisjon, åpenhet og tonal tilstedeværelse. Karbon har optimale dielektriske egenskaper for kabelproduksjon.
vm-carbon

Kimber Kable CARBON 16 - høyttalerkabel, par

Carbon 16 høyttalerkabel spiller med et dynamisk detaljert og massivt lydbilde. En perfekt match for full-range gulvhøyttalere og større stativhøyttalere.
vm-carbon16

Kimber Kable CARBON 18 XL - høyttalerkabel, par

Kimber Kable CARBON 18 XL høyttalerkabel er en high-end kabel som spiller med stor 3 dimensjonalitet og rik på musikalske detaljer. Karbon er kjent for sine støyreduserende evner.
vm-carbon18xl

Kimber Kable CARBON Phono med DIN / WBT-0114Cu, 1.0m platespiller kabel

Carbon Phono platespiller-kabel med sitt innovative design minimerer kapasitans, maksimerer skjerming og passer godt i de mest fiendtlige miljøene når det gjelder EMI.
10362143

Kimber Kabler CARBON 8 - høyttalerkabel, par

Kimber Carbon 8 høyttalerkabel spiller åpent, dynamisk med stort lydbilde og tilstedeværelse. Bruk av karbon minimerer indre og ytre vibrasjoner som vanligvis oppstår ved økende strøm (volum).
vm-carbon8