Til toppen

Clark Synthesis

Clark Synthesis bygger kvalitets lyd transdusere og har opprettholdt sin posisjon som ledende i taktile vennlige produkter. Med vekt på å gi holdbare full-frekvens transdusere har Clark Synthesis fått et bredt spekter av kunder over hele verden. Produktene brukes i flere markeder, inkludert Spa, svømmebasseng, hjemmekino, militære Flight Simulator og ProSound underholdning.
Tenk deg en høyttaler som får musikk og filmer til å høres bedre ut gjennom å forbedre måten du hører på. Når du har opplevd Tactile Sound Transducer vil ikke film bli det samme uten. Mesteparten av lyden vi hører overføres til øret gjennom luftvibrasjoner, slik som med en vanlig høyttaler. Men, vi hører og kjenner også lyd gjennom bena i kroppen. Denne prosessen – ben resonans – sender vibrasjoner direkte til det indre øret.

Hvor kan du erfare Clark Synthesis?

Les mer om de enkelte seriene


Sorter etter:

Clark Synthesis AQ339 Diluvio™

Clark Synthesis AQ339 Diluvio™ er verdens eneste fullfrekvente, fullfidelity undervannshøyttaler.
101374

Clark Synthesis AW339

Clark Synthesis AW339 er designet for å tåle de utfordrende forholdene rundt boblebad, spa, boblebad, båtskrog og båtdekk.
101272

Clark Synthesis TI-100, isolation feet, stk

Clark Synthesis TI-100 Isolation Feet gir den ultimate isolasjonen. Ved bruk av komponenter i metall, neopren og naturgummi forbedrer disse føttene effektiviteten til Clark Synthesis Transducers ved at de reduserer vibrasjonen ned i gulvet.
100618

Clark Synthesis TI-200, isolation feet, stk

Clark Synthesis TI-200 Isolation Feet bidrar til å forbedre ytelsen til transdusere. Med et lavprofil design og to separate installasjons alternativer, vil TI-200 kunne erstatte eksisterende føtter eller få ekstra klaring til møbler og plattformer.
100619

Clark Synthesis TI-300, isolation feet, stk

Clark Synthesis TI-300 Isolation Feet gir den ultimate isolasjon. Ved bruk av komponenter i metall, neopren og naturgummi forbedrer disse føttene effektiviteten til Clark Synthesis Transducers ved å redusere vibrasjonstransmisjon ned i gulvet.
10301507

Clark Synthesis TST239 Silver

Clark Synthesis TST239 SilverTransducer er et godt valg for de fleste entry-level installasjoner, men ikke la det lure deg. TST239 kan monteres vertikalt eller horisontalt og har mer enn dobbelt ytelse av konkurrerende produkter.
100870

Clark Synthesis TST329 Gold

TST329 Gold er en bunnsolid transducer som gir stor og troverdig effektivitet i alle lyd- / videoapplikasjoner, inkludert, men ikke begrenset til, hjemmekino møbler og kommersielle / militære treningssimulatorer.
100244

Clark Synthesis TST429 Platinum

TST429 Platinum Professional er den kraftigste transducer på markedet i dag. TST429 er bare tilgjengelig fra Clark Synthesis, og gir den ultimate ytelsen med fullfrekvent lyd med en frekvensrespons fra 5 Hz til 17 kHz.
100227