Til toppen

Elac Alchemy PPA-2, forforsterker / RIAA

Produktnummer: 10303338
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

ELAC Alchemy PPA-2 er en helt ny MM-MC phono forforsterker fra ELAC´s designteam – ledet av den legendariske designeren Peter Madnick. Et produkt med ytelse langt over hva prisnivået forteller.

PPA-2 er en fullfunksjonell phono-forforsterker som bruker en helt analog, diskret FET-forsterkning. PPA-2 er konfigurerbar og kan tilpasses spesifikke pickup krav, med omskiftbar forsterkning for hver inngang, MM, MC, stereo- eller mono. Et utvalg av RCA- eller XLR-innganger og -utganger gir enda mer fleksibilitet til den mest allsidige phono-forforsterkeren i sin klasse. En LCD skjerm i frontpanelet forenkler bruken av produktet.

Du finner ikke et stillere phono-trinn i PPA-2-klassen og godt over. Den bruker en DC-spenningsregulatorer med lavt lydnivå pluss en internt skjermet toroidal transformator med analog strømforsyning med veldig lavt utstrålt brumfelt. Intern avskjermet kabinett for sensitive kretsløp.
Og som en fin bonus – PPA-2 kommer med en forbedret strømkilde for Miracord 70 og 90 som er langt overlegen standard strømforsyning.
 

ELAC’S ALCHEMY SERIES ELECTRONICS individually and collectively punch well above their weight. They are not simply great-sounding budget gear…they are great sounding gear, period!
-Hometheaterhifi

Spesifikasjoner

Inputs: (2) RCA UNBALANCED or (1) RCA & (1) XLR BALANCED
Input impedance: 5-1KOhms variable or 47K
Frequency response: 10hz-20khz +/- 0.2dB
RIAA accuracy: +/- 0.2dB
Nominal THD+N: <0.005%
Signal-to-noise ratio (1 kHz): >86dB
Output Voltage: >6.0V RMS
Crosstalk (L-to-R or R-to-L): >80dB
Single ended Gain: 42dB (low) or 60dB (high)
Balanced Gain: 48dB (low) or 66dB (high)
Output impedance: 50 Ohms
Analog Outputs: (1) XLR BALANCED, (1) RCA UNBALANCED
Available finishes: Black
Dimensions (HxWxD): 2″ x 17.5″ x 15″ including jacks
Weight: 12 lbs

 

Elac Alchemy DDP-2, forforsterker / DAC

ELAC Alchemy DDP-2 er en forforsterker med DAC og Streamer. Et helt nytt produkt som kombinerer tre komponenter i ett kabinett. En høy-kvalitets DAC, forforsterker og en digital streamer som ELACs designteam ledet av den legendariske designeren Peter Madnick.
10303340

Elac Alchemy DPA-2, effektforsterker

ELAC Alchemy DPA-2 effektforsterker handler om dynamisk musikalitet, mye takket være et design som kombinerer ren klasse-A drift sammen med diskrete FET (field-effect transistors) og en lineær strømforsyning ved hjelp av en toroidal transformator.
10303339

Kimber Kable 8TC, ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 8TC høyttalerkabel er en veldig naturlig og ren lydkabel og en som gir en følelse av varme som altfor ofte mangler. Dette uten at den mangler definisjon
vm-8tc-terminert

Kimber Kable TIMBRE - signalkabel

Timbre ‘klang’ er det perfekte navnet på denne signalkabelen. Den har et ytelsesnivå som kan konkurrere med langt dyrere kabler.
vm-timbre

Parasound Zphono XRM, RIAA trinn

Savner du platespillerinngang på stereoanlegget ditt? Da er det bare å gå på loftet å hente de gamle LP’ene, for nå har Parasound Zphono XRM kommet! Dette er en enkel og rimelige riaa forsterker som gjør det mulig å koble platespilleren til hvilken som helst forforsterker/hjemmekinoforsterker og gir en lydkvalitet som virkelig rettferdiggjør din gamle platesamling. Lenge leve vinyl!
10303113