Til toppen

Elac CONCENTRO S 507, gulvstående høyttalere i hvit høyglans, par

Produktnummer: 10303760
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Concentro S 507 gulvhøyttaler er det nyeste medlemmet av Elacs Concentro serie. Selv om den er mindre "rund" enn de andre modellene, har den fremdeles mange uvanlige design elementer. Concentro S 507 vil tilfredsstille de mest kresne lyttere ved å reprodusere perfeksjon over hele frekvensspekteret

CONCENTRO S 507 / High-End på høye hæler.

Elac Concentro er synonymt med det ultimate innen håndverk, design og ikke minst lydgjengivelse. Concentro S 507 arver alle egenskapene fra den større Concentro-serien, men har likevel sitt eget helt unike utseende. Eksteriøret er en perfekt blanding av den vakre Concentro designen og de rene linjene i VELA-serien. Den grunnleggende trapesformede formen og de forsiktig vinklede kabinettene gjør dette til et vakkert møbel som vil gli inn i et moderne interiør.
Den spesielle bunnplaten har et ‘Høy hel’ design, som gir økt eleganse og stabilitet. For øvrig garanterer det også for et eksepsjonelt solid fotfeste.

StepX

Det Elac har gitt navnet stepX-JET er et konsentrisk chassis bygget rundt en ny JET 5c diskanthøyttaler og en mellomtone driver med en aluminiummembran. En patentert teknologi bruker utskiftbare DCR´er (Directivity Control Ring) for å kunne skreddersy retningen av midtfrekvensområdet etter forholdene i lytterommet. De forskjellige DCR-ene (tre DCR-er av aluminium er inkludert som standard) brukes til å påvirke forholdet mellom direkte og diffus lyd i rommet.  Tre aluminiumsringer er inkludert ved levering.
StepX-JET støttes av en bass-mellomtonehøyttaler på fronten.

Det høres ekstremt tredimensjonalt, romlig og naturlig ut i verdensklasse
-Stereoplay

JET 5 diskant.

ELAC sin JET 5 diskanthøyttaler leverer ekte høydefinisjonslyd og trollbinder lytteren med sin lynraske respons og brede dynamiske rekkevidde, og spiller med minimal forvrengning, stor takhøyde og et tydelig bredere frekvensområde enn konvensjonelle dome-diskanter. ELAC JET er en av de mest legendariske diskanthøyttalerne i bransjen og har vunnet internasjonal ros for sitt transparente og uanstrengte lydbilde.

JET diskant høyttaleren ble utviklet til perfeksjon på grunnlag av den berømte Air Motion Transformer av høyttalerpioneren Dr. Oskar Heil. Funksjonsprinsippet er basert på en membran med harmonisk folie, drevet av en sterk neodymmagnet. Denne motoren driver luften betydelig raskere enn en konvensjonell driver, med gevinster som høyere følsomhet og ekstraordinær dynamikk. På grunn av mange ekstra designendringer, som et forbedret og nytt neodymmagnetsystem, er det nå oppnådd enda høyere effektivitet, høyere lydtrykknivåer og frekvensrespons helt opp til 50 kHz.

Kjernen i JET diskanthøyttaleren er den foldede foliemembranen. Med en foldebredde på kun 0,84 mm er presisjon et hovedkrav i JET-produksjonen. For å garantere gjentatt nøyaktighet og uforanderlig kvalitet selv med høy produksjonskapasitet, utføres liming og håndtering av to roboter. Folding og fiksering av membranen utføres imidlertid for hånd, siden dette produksjonstrinnet krever ekstrem presisjon og den manuelle fingerferdigheten til dyktige teknikere er uerstattelig. Dagens JET 5-diskant spiller med et uanstrengt, luftig og resonansfritt lydbilde opp til 50 000 Hz, og er med sin lineære frekvensrespons ideell for gjengivelse av høyoppløselige formater.

Sidemonterte basser

To kraftige basshøyttalere er montert på hver side av kabinettet. Den spesielle ICD-konfigurasjonen (Impluse Compensated Design) garanterer bassgjengivelse uten farging av lydbildet på grunn av uønskede mekaniske vibrasjoner.
Concentro S 507 tilfredsstille de mest kresne lytterne ved å gjengi lydsignaler til perfeksjon over hele frekvensspekteret og i alle volumer.

Spesifikasjoner

Speaker type: 4-Way, Bass Reflex
Frequency Range: 24 – 50,000 Hz
Crossover frequency: 120 | 400 | 2600 Hz
High-Midrange: 1×50|130mm AL Cone
Low-Midrange:  1 x 180mm AS-XR Cone
Woofer: 4 x 150mm AS Cone
Tweeter:  1 x Jet 5c
Nominal power handling: 240 Watts
Minimum Impedance: 3.0 Ohms @ 360 Hz
Peak Power Handling:  300 Watts
Sensitivity: 88 dB / 2.83V/m
Suitable for Amplifiers:  4 – 8 ohms
Nominal Impedance:  4 Ohms
Recommended amplifier power:  60 – 500 Watts per channel
Finishes: Black High Gloss, White High Gloss
Accessories Included: Bi-Wiring Set, Gloves, Spike Set, Washer
Width: 270mm
Height: 1220mm
Depth: 380mm
Net weight: 37 kg

Kimber Kable 8PR med VariStrand, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Kable store suksess serier PR og VS slås nå sammen til et helt nytt produkt «PR with Varistrand.» Kabelen har 9 AWG (American Wire Gauge ) tykkelse som gir lav resistans og kan brukes på lange strekk.
vm-nye-8pr-terminert

Kimber Kable 8TC, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Kable 8TC høyttalerkabel er en veldig naturlig og ren lydkabel og en som gir en følelse av varme som altfor ofte mangler. Dette uten at den mangler definisjon
vm-8tc-terminert

Kimber Kable CARBON 16, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Carbon 16 høyttalerkabel spiller med et dynamisk detaljert og massivt lydbilde. En perfekt match for full-range gulvhøyttalere og større stativhøyttalere.
vm-carbon16

Kimber Kable MONOCLE-XL, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Kable MONOCLE-XL høyttalerkabel utvider det dynamiske området i begge ender av spekteret, og det virker som alle instrumentene får litt mer albuerom.
vm-monocle-xl

Elac CONCENTRO S 509, gulvstående høyttalere i hvit høyglans, par

Lidenskapen for detaljer sammen med tysk kvalitet har skapt noe helt spesielt: Elac CONCENTRO S 509 gulvhøyttaler er et kunsthåndverk, designet for å kunne nyte musikk med alle sanser.
10340648

Elac CONCENTRO, gulvstående høyttalere i hvit høyglans, par

ELAC Concentro beviser at en helhet kan bli enda større enn summen av sine mange state-of-the-art deler. På alle måter er dette ELAC sin flaggskip høyttaler. Med denne modellen profilerer ELAC seg i det aller ypperste high-end markedet.
10340102

Elac SOLANO FS 287.2, gulvstående høyttalere i høyglans hvit, par

JET 6 diskanten sikrer en helt spesiell oppløsning, og sammen med to bass-mellomtone drivere leverer gulvhøyttaleren ELAC Solano FS287.2 har et sammenhengende harmonisk lydbilde for kresne musikkentusiaster.
13364953

Elac VELA FS 409.2, gulvstående høyttalere i høyglans hvit, par

Spennende, progressiv og elegant beskriver den gulvstående FS 409.2 i den nye VELA 2.0 serien fra ELAC. Dette er en skulptur som umiddelbart forteller sin ambisjon: levere dynamiske lydopplevelser uten kompromiss. Nå med en helt ny generasjon av den verdensberømte JET bånddiskanten som har trollbundet sine lyttere i mange år.
13364974

Parasound HALO A21+, sort effektforsterker

Parasound A21+ er designet for musikkelskere som nekter å inngå kompromisser. Dette high-fidelity kraftverket tilbyr uovertruffen lydkvalitet som du må høre for å tro.
10302896

Parasound HALO JC1+, sort effektforsterker

JC 1+ mono effektforsterker er kulminasjonen på fem års design, prosjektering og streng testing. Innovasjoner og fremskritt i Halo JC 1+ gjør den overlegen i alle henseender i forhold til den originale JC 1 – en av de mest anerkjente forsterkerne i lydhistorien.
10303686

Parasound HALO JC3 jr, sort RIAA trinn

John Curl har designet anerkjente phono stage forforsterkere for Vendetta Research, Constellation Audio, Audible Illusions og for Parasound.
10302480