Til toppen

Elac DEBUT 2.0 A4.2, ATMOS høyttalere, par

Produktnummer: 10303284
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Elac DEBUT 2.0 A4.2 atmoshøyttaler legger til en ny dimensjon i hjemmekinoen. Dolby Atmos-teknologien utvider det soniske landskapet og skaper en ekte 3-D følelse som du må høre for å tro.

Dolby Atmos tilleggshøyttaler

Dolby Atmos er et førsteklasses og oppslukende lydformat som fungerer ved å legge til høyde til det ellers flate lydbildet til både kino- og hjemmekinolydoppsett. Men det er ikke alt. I tillegg til å legge til høyde til lydmiksen, introduserer Dolby Atmos konseptet objektbasert lyd – ideen om at elementer av en films lydspor (som et fly som passerer over hodet) kan eksistere som sitt eget individuelle element i lyden, snarere enn som del av en kanalmiks, slik at de kan plasseres og flyttes rundt i en scene på en måte som mer naturlig etterligner det virkelige liv.

Alt er forbedret.

Alt i Debut 2.0 serien har blitt forbedret i forhold til den opprinnelige Debut serien. Det er utviklet nye elementer som gir større nøyaktighet, og nye kabinetter for enda høyere oppløsning og mindre resonanser.

Nytt diskant element.

Ny silke-dome diskant med respons opp til 35.000 Hz sikrer bedre gjengivelse av høye frekvenser. Ny bølgeleder med bedre spredningskontroll og mindre diffraksjon.

Ny vevd Aramid-fiber mellomtone/bass element.

Den reviderte formen av aramid-kjeglen gir større stivhet og demping, langt bedre enn polypropylen eller papir. Den ekstra styrken gir mer fleksibilitet i design og oppnår en jevnere og utvidet lavfrekvensrespons.

Nye kabinetter gir enklere plassering.

Tykkere MDF-kabinetter med svart ask vinylfinish  og internt forbedret avstivning som reduserer kabinettvibrasjonene som forårsaker uønsket farging.

Spesifikasjoner

Speaker type: Sealed, 2-way concentric
Tweeter:  5-inch polymer dome
Woofer:  4-inch woven aramid-fiber cone with oversized magnet
Crossover frequency:  2,000 Hz
Frequency response:  180 to 20,000 Hz
Sensitivity:  85 dB at 2.83 v/1m
Nominal impedance:  6 Ω
Cabinet: CARB2 rated MDF
Cabinet finishes:  Black Ash vinyl
Binding posts: 5-way metal
Width 180 mm
Height: 234 mm
Weight: 2.4 kg

 

Ethereal 16-4C-BW, høyttalerkabel (hvit), 4 leder - 4 x 1,5mm2 (16 gauge)

Ethereal 16-4C-BW, høyttalerkabel (hvit), 4 leder - 4 x 1,5mm2 (16 gauge)
vm-16-4C-BW

Kimber Kable 4PR with VariStrand - høyttalerkabel

Kimber Kable store suksess serier PR og VS slås nå sammen til et helt nytt produkt «PR with Varistrand.» Nye 4PR with Varistrand vil fortsette å være en foretrukket kabel der musikalitet forlanges uten å sprenge budsjettene.
vm-nye-4pr

Kimber Kable 8PR with VariStrand - høyttalerkabel

Kimber Kable store suksess serier PR og VS slås nå sammen til et helt nytt produkt «PR with Varistrand.» Nye 8PR har 9 AWG hvilket betyr lav motstand i kabelen, og kan brukes i lange strekk.
vm-nye-8pr

Elac DEBUT 2.0 OW4.2, vegghøyttalere, par

ELAC Debut 2.0 OW4.2 er en kompromissløs løsning for et surround lydsystem der plass er mangelfull, men lydkvalitet har topp prioritet. De kompakte proporsjonene gjør installasjon på side- eller bakvegger veldig enkelt.
10302841

Gallo Acoustics A'Diva SE, designhøyttaler i rustfritt stål, stk.

Designet for musikk- og filmelskere som vil ha den ultimate kompakte ytelse, er A’Diva SE den kompromissløse versjonen av Gallo micro høyttalere.
10303105

Sonos ARC, lydplanke i hvit

Sonos Arc er den ledende smarte lydplanken for TV, filmer, musikk, spilling og mer. Med Dolby Atmos, AirPlay 2 og stemmeassistent. Arc ble omhyggelig justert med bistand av Oscar-vinnende lydingeniører for å fremheve menneskestemmer slik at du aldri går glipp av et ord.
10341661

Triad InRoom Bronze Height Module, ATMOS høyttaler, stk.

Som en Dolby Labs Home Atmos Speaker Development Partner har Triad utviklet banebrytende lydteknologi som leverer lyd i tre dimensjoner.
10362015

Parasound NewClassic 200 Integ., integrert forsterker

Parasound NewClassic 200 er en integrert forsterker med innebygd DAC. Forsterkeren tilbyr enestående lydkvalitet og utmerkede tilkoblings muligheter.  I hjertet av 200 Integrated er en klasse D forsterker på 2×110 Watt i 8 Ohm.
10303317

Sonos AMP, musikkanlegg med streaming

Sonos Amp gjør at du kan koble til CD-spiller, platespiller og kildene du har i ditt gamle stereoppsett for å få dette inn i Sonos sin lydverden.
10361665