Til toppen

Elac DEBUT Reference DFR52, gulvstående høyttalere i eik, par

Produktnummer: 10303701
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Debut Reference DFR52 gulvhøyttaler gir betydelige akustiske og visuelle forbedringer. Designet for å blande seg med både tradisjonelle og moderne interiører.

Debut Reference DFR52 høres like bra ut som de ser ut!

Endringene i Debut Reference Serien begynner med en forbedret høyfrekvensrespons, takket være en nyutviklet bølgeleder rundt diskantelementet kombinert med et mer åpent grilldesign. Samtidig gir en ny bassport lavere støy og høyere basseffekt og forbedret bassdynamikk.
Debut Reference DFR52 gulvhøyttaler er en treveiskonstruksjon med en høy ytelse 5-1 / 4 tommers aramidfiber midwoofer element, to stk 5-1 / 4 tommers aramidfiber basselementer og et stk 1 tommers silke dome. Aramid fiber tilbyr en overlegen styrke-til-vekt-forhold og forbedrede dempingsegenskaper i forhold til konvensjonelle papir- eller plast elementer. 
Nye kabinetter er med på å redusere vibrasjoner betydelig, og dermed mindre påvirkning på lydbildet. En ny støpt «kurv» for wooferen gir forbedret stivhet og minimerer resonansene i selve chassiset.

 

Elementer med høy ytelse.

Aramidfiber gir et overlegent styrke-vekt forhold og forbedrede dempingsegenskaper i forhold til vanlige papir- eller plast elementer. Denne ekstra styrken har også vært med på å kunne designe et element med større båndbredde og med jevnere respons helt opp til 35.000Hz. Debut Reference Serien kommer også med et forfinet utseende enten du velger «White Baffle and Oak Cabinet Finish» eller «Black Baffle and Walnut Cabinet Finish.»

Spesifikasjoner

Speaker type: 3-Way Bass Reflex
Tweeter:  1″ Cloth Dome
Woofer:  2 x 5.25 Inch Aramid Fiber
Crossover frequency:  90Hz/2200Hz
Frequency response:  42Hz – 35000Hz
Sensitivity:  87db @ 2.83v/1m
Max Power Input:  140 Watts
Nominal impedance:  6 Ohms
Cabinet: CARB2 Rated MDF
Port:  3 x Dual Flared
Cabinet finishes:  White Baffle, Oak Cabinet or Black Baffle, Walnut Cabinet
Accessories included: Magnetic fabric grill
Dimensions (WxHxD):  18,5  x 101,5 x 24,2 cm
Weight: 16,7 kg each

 

En fremtidig klassiker

Kimber Kable 12TC, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Den tonale balansen i Kimber Kable 12TC høyttalerkabel er kraftfull, fyldig, dynamisk og gjengir et detaljert og tredimensjonalt lydbilde.
vm-12tc-terminert

Kimber Kable 4TC, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Kable 4TC gir ren, klar lyd og er en av Kimbers mest nøyaktige høyttalerkabel.
vm-4tc-terminert
Tilbud

Kimber Kable 8PR, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Ferdigterminert høyttalerkabel som består av 16 ledere (8 brune og 8 sorte) og en samlet tverrsnitt på + og - , gir 2 ledere på 10 AWG. Kimber 8PR gir et lydbilde full av kropp og med mye kraft.
vm-8pr-terminert

Kimber Kable 8TC, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Kable 8TC høyttalerkabel er en veldig naturlig og ren lydkabel og en som gir en følelse av varme som altfor ofte mangler. Dette uten at den mangler definisjon
vm-8tc-terminert

Elac CARINA FS 247.4, gulvstående høyttalere i høyglans sort, par

ELAC Carina FS 247.4 gulvstående høyttaler har et klassisk enkelt, men slående vakkert utseende. Med et lydbilde du kan forvente av et Andrew Jones design. Den nye Carina FS 247.4 matcher visuell eleganse med bemerkelsesverdig lyd.
10303352

Elac CONCENTRO S 507, gulvstående høyttalere i sort høyglans, par

Concentro S 507 gulvhøyttaler er et nytt medlem av Elacs Concentro-serie. Selv om den er mindre "rund" enn de største modellene, har den fremdeles mange uvanlige design elementer. Concentro S 507 vil tilfredsstille de mest kresne lyttere ved å reprodusere perfeksjon over hele frekvensspekteret
10340104

Elac DEBUT Reference DCR52, SENTER høyttaler i valnøtt, stk.

Elac DCR52 Reference er alltid i fokus og likevel en lagspiller. DCR52 senterhøyttaler gir hvilken som helst hjemmekino et akustisk senter. Enten den fineste detalj eller full dynamisk skala, den leverer alltid.
10303754