Til toppen

Elac MURO SUB2020-BK, subwoofer, stk.

Produktnummer: 10303217
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Elac MURO SUB2020 er en subwoofer med en diskret fremtoning, men når det gjelder bassgjengivelse er alt annet enn beskjedent!

Muro slim subwoofer

Den meget tynne designen medfører at denne subwooferen gjør lite ut av seg når den står opp mot en vegg, eller skjules under en sofa osv. En meget diskret fremtoning, men når det gjelder bassgjengivelse er alt annet enn beskjedent!

Kontrollere subwooferen via App.

ELAC 2020 har et avansert digitalt kontrollsystem. Konvensjonelle analog roterende potmetre og brytere er erstattet av en digital signalprosessor (DSP), som gjør det mulig for deg å justere subwooferen enkelt og nøyaktig. Alle parametere som delefrekvens og fase samt de automatiske kalibreringsfunksjonene, kan justeres ved hjelp av en gratis App.

The Elac Muro speaker system is a smart, effective and good sounding home theatre solution from a brand well-known for quality sound.
-Connectedmag.com

AutoEQ

Ved å benytte ELAC SUB Control 2.0 appen og mikrofonen på smarttelefonen, vil subwooferne i Muro serien automatisk utjevne rommets egenskaper ved hjelp av en 12-bånds parametrisk equalizer. Manuell justering er tilgjengelig slik at du etter måling kan finjustere resultatet hvis ønskelig.

Fleksibel montering

Subwooferne i Muro serien kan settes opp vertikalt eller horisontalt og gir dermed større fleksibilitet med hensyn på plassering.

Klar for trådløs overføring

Subwooferne i Muro serien har en innebygd AirX2 trådløs mottaker. Legg til den valgfrie AirX2 -sender som vil gi enda større fleksibilitet med hensyn på plassering.

BASH® -teknologi

BASH® teknologien som er benyttet i forsterkermodulen til ELAC 2020 suwoofer har effektreserver med veldig lav forvrengning. Dette oppnås ved å bruke en audiofil klasse A /B effektforsterker hvor spenningen reguleres av en klasse D forsterkerkrets for å forhindre unødvendige effekttap og oppnår nesten samme effektiviteten som en ren i klasse D forsterker. Siden lydsignalet forsterkes i det analoge domenet, er høyfrekvent interferens typisk for digitale forsterkere eliminert. Denne teknologien resulterer i en støyfri forsterker med lavere elektromagnetisk interferens..

Spesifikasjoner

Speaker type: Powered subwoofer
Frequency response: 35 to 150 Hz
Crossover frequency: Variable (50hz – 150Hz)
Amplifier Type: BASH-Tracking
Woofer: 1 x 10-inch polypropylene cone
Power output: 250W – 500W Peak
Topology: Bash
Configurable Orientation: Vertical or Horizontal
Maximum power consumption: 1,800 Watts (full load)
Inputs: L/R/LFE/Wireless
App Control: Yes (iOS and Android)
AutoEQ: Yes (iOS and Android)
Grille Metal
Cabinet finish: Black vinyl
Accessories included: Horizontal Feet, Wall Mount
Standby Power Consumption: 5 Watts
Net weight: 17,7 Kg

 

Planet Waves CXSCHD, signalkabel

Planet Waves CXSCHD signalkabel
vm-planet-waves-cxschd

Sonance VP88, innbygningshøyttaler, stk.

SONANCE VP88 er en 3-veis innbyggingshøyttaler med audiofile lydkvaliteter. Koaksial mellomtone og diskant gir overlegen klarhet og detaljer, en 8“ woofer gir enestående bassrespons og fylde som man oppnår i store kabinetthøyttalere.
10301639

Sonos ARC, lydplanke i sort

Sonos Arc er den ledende smarte lydplanken for TV, filmer, musikk, spilling og mer. Med Dolby Atmos, AirPlay 2 og stemmeassistent. Arc ble omhyggelig justert med bistand av Oscar-vinnende lydingeniører for å fremheve menneskestemmer slik at du aldri går glipp av et ord.
10341662

Sonos In-Ceiling by Sonance 6, innbyggingshøyttalere, par

Nyt krystallklar lyd for behagelig lytting hvor som helst i rommet med Sonos In-Ceiling av Sonance.
10341701

Sonance BPS6 TL, passiv innbyggings subwoofer, stk.

Den nye Sonance BPS6 TL er den perfekte subwoofer i rom med plass begrensninger . Subwooferen monteres i vegg eller tak.
10302520
Tilbud

Sonance IMPACT i8, subwoofer, stk. *

Sonance Impact Subwoofere tilbyr eksepsjonell ytelse, trådløs tilkobling og app-drevet romkorreksjon som optimaliserer plasseringen av subwooferen hvor som helst i rommet.

* Så lenge lager holder.
10303293

Sonos SUB (Gen3), trådløs subwoofer i sort

Den trådløse subwooferen for dyp bass. Koble Sub til ethvert Sonos-system for en mer omsluttende hjemmekino- og musikkopplevelse, styrt av den splitter nye Sonos S2-appen.
10341664

Triad OnWall Bronze SlimSub KIT, subwoofer med RackAmp 300

OnWall Bronze SlimSub med RackAmp 300. Triads nyeste OnWall-drevne subwoofer-løsning lar deg integrere full bass i systemet mens du bruker minimalt med plass.
10341021

Future Automation PS55, manuelt veggfeste til 55"-75" TV

PS55 veggfeste med sitt unike saksearmdesign inngår i PS-serien som er de mest pålitelige TV-veggfestene på markedet. Enkel enhåndsbetjening selv med tunge skjermer. Passer for skjermer fra 55" til 75".
10302556

Parasound HALO HINT 6, integrert effektforsterker i sort

Parasound Halo HINT 6 er en topp moderne integrert forsterker med hjemmekino bypass-funksjon, 2.1-kanals analog bass administrasjon, en dedikert hodetelefonforsterker, MM / MC phono-forsterker, innebygd ESS Sabre32 Reference DAC...
10302818

Sonos surroundpakke med RAY og ERA 100 i hvit

Føl at du er midtpunktet i alle historier, spill og sanger med surroundlyd som drives av en kompakt, allsidige RAY og et par ERA 100 bakhøyttalere.
13364721