Til toppen

Sonos In-Ceiling by Sonance 6, innbyggingshøyttalere, par

Produktnummer: 10341701
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Nyt krystallklar lyd for behagelig lytting hvor som helst i rommet med Sonos In-Ceiling av Sonance.

Lyd overalt

Nyt krystallklar lyd hvor som helst i rommet med Sonos In-Ceiling fra Sonance. Driv disse kablede innbyggingshøyttalerne med Amp for å få den beste Sonos-opplevelsen, inkludert spesialtilpasset justering med Trueplay™.

Lyd tilpasset hjemmet ditt

Amp åpner for Trueplay™, som tar hensyn til størrelsen, utformingen og innredningen av rommet der høyttalerne er plassert, og justerer automatisk for best mulig lyd.

Konstruert så de forsvinner ut av syne

De spesialkonstruerte runde eller alternativt kvadratiske grillene kan males så de passer med taket.

Sonos In-Ceiling by Sonance

Sonos Architectural drevet av Amp

Sonos og Sonance er begge opptatt av overlegen lyd og flott design og har derfor inngått et samarbeid om en kolleksjon av passive arkitektoniske høyttalere som er optimalisert for Sonos Amp.

Mål

Diameter x høyde: 235,4 x 123 mm. Mål – Utskjæring – Diameter: 210 mm. Vekt: 2,275 kg per høyttaler.

Sonance VP62, innbyggingshøyttaler, stk.

Sonance Visual Performance VP62 er en innbyggingshøyttaler som kombinerer elegant moderne stil med fremragende lyd. Visual Performance høyttalerserie med et elegant utseende som glir sømløst inn i alle rom, og er tilnærmet usynlige. 
10301460

Sonance VP82R, innbyggingshøyttaler, stk.

VP82R i Sonance Visual Performance serie er en innbyggingshøyttaler perfekt på steder hvor det er høyt under taket, eller alle steder man ønsker å spille med et høyt lydnivå.
10301309

Sonos In-Wall by Sonance, innbyggingshøyttalere, par

Opplev kraftig lyd for TV, musikk og mye annet med Sonos In-Wall by Sonance.
10341700

Sonos Outdoor by Sonance, utendørs høyttalere i hvit, par

Få fyldig, detaljert lyd i hagen eller på terrassen din hele året rundt med dette paret med passive høyttalere.
10341702

Integra DRX-2.4, hjemmekinoreceiver

DRX 2.4 7.2 er perfekt for tilpasset installasjon. Integra hjemmekinoreceivere er designet og konstruert for å møte kravene til ledende installatører. Høyspesifisert HDMI® vil låse opp spennende funksjoner for spillere og filmelskere i familien din, inkludert 8K-videopassthrough, HDR10+ og spill med lav latens. Nyt DTS: X® og Dolby Atmos® 3D-lydspor.
13365078

Parasound NewClassic 200 Integ., integrert forsterker

Parasound NewClassic 200 er en integrert forsterker med innebygd DAC. Forsterkeren tilbyr enestående lydkvalitet og utmerkede tilkoblings muligheter.  I hjertet av 200 Integrated er en klasse D forsterker på 2×110 Watt i 8 Ohm.
10303317

Sonos AMP, musikkanlegg med streaming

Sonos Amp gjør at du kan koble til CD-spiller, platespiller og kildene du har i ditt gamle stereoppsett for å få dette inn i Sonos sin lydverden.
10361665

Sonos PORT, musikkstreamer

Koble Port til et tradisjonelt stereoanlegg for å strømme musikk og mye annet. Styr med Sonos-appen eller Apple AirPlay 2, og opplev hvor enkelt det er å utvide lydanlegget til flere rom.
10341666