Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Elac VELA FS 409, hvit HG, stk

Produktnummer: 10303042

Stor av natur! ELAC Vela FS 409 gulvhøyttaler forteller umiddelbart sin ambisjon: levere dynamiske lydopplevelser uten kompromiss. I et ord: enestående!

Elac Vela 409 med et sofistikert design

Vela har et sofistikert design som kombinerer børstet aluminium med high-gloss lakk av ypperste klasse. FS 409 er med sitt trapesformede kabinett som er vinklet bakover en iøynefallende musikkformidler som tilfredsstiller enhver interiørdesigner.
Den konvekse formen og den store radius til kabinettet fremmer akustikken fordi kabinettets påvirkning på frekvensresponsen reduseres. Bunnplaten er laget av aluminium og er utstyrt med en bassrefleksport som gir fordeler ved plassering av høyttaleren.
De unike iøynefallende mellomtone/bass membranene har med Elac sin AS-XR (Aluminium Sandwich Membrane with Extended Frequency Range) teknologi oppnådd den perfekte balansen av stivhet og demping.

JET 5 tweeter

Elac Jet 5 bånddiskantELAC sin JET 5 diskanthøyttaler leverer ekte høydefinisjonslyd og trollbinder lytteren med sin lynraske respons og brede dynamiske rekkevidde, og spiller med minimal forvrengning, stor takhøyde og et tydelig bredere frekvensområde enn konvensjonelle dome-diskanter. ELAC JET er en av de mest legendariske diskanthøyttalerne i bransjen og har vunnet internasjonal ros for sitt transparente og uanstrengte lydbilde.

JET diskant høyttaleren ble utviklet til perfeksjon på grunnlag av den berømte Air Motion Transformer av høyttalerpioneren Dr. Oskar Heil. Funksjonsprinsippet er basert på en membran med harmonisk folie, drevet av en sterk neodymmagnet. Denne motoren driver luften betydelig raskere enn en konvensjonell driver, med gevinster som høyere følsomhet og ekstraordinær dynamikk. På grunn av mange ekstra designendringer, som et forbedret og nytt neodymmagnetsystem, er det nå oppnådd enda høyere effektivitet, høyere lydtrykknivåer og frekvensrespons helt opp til 50 kHz.

Kjernen i JET diskanthøyttaleren er den foldede foliemembranen. Med en foldebredde på kun 0,84 mm er presisjon et hovedkrav i JET-produksjonen. For å garantere gjentatt nøyaktighet og uforanderlig kvalitet selv med høy produksjonskapasitet, utføres liming og håndtering av to roboter. Folding og fiksering av membranen utføres imidlertid for hånd, siden dette produksjonstrinnet krever ekstrem presisjon og den manuelle fingerferdigheten til dyktige teknikere er uerstattelig. Dagens JET 5-diskant spiller med et uanstrengt, luftig og resonansfritt lydbilde opp til 50 000 Hz, og er med sin lineære frekvensrespons ideell for gjengivelse av høyoppløselige formater.

the 409 leaves nothing behind when it comes to full-range sound with dynamic punch and delicacy, as needed.
-Hi-Fi News

Elac Vela 409 gulvstående - enestående

Spesifikasjoner

Speaker type: 3 ½-Way, bass reflex
Tweeter:  JET 5
Midrange: 150 mm Ø, AS XR cone
Woofer:  2 x 180 mm Ø, AS XR cone
Crossover frequency:  140 | 360 | 2700 Hz
Frequency response:  28 to 35,000 Hz
Sensitivity:  89 dB at 2.83 v/1m
Recommended amplifier power: 40 – 450 W/channel
Peak power handling:  200 W | 280 W
Nominal impedance:  4 Ω | 3,4 Ω at 105 Hz
Cabinet finishes:  Black High Gloss, White High Gloss
Accessories included: Plate with Spikes and Washer
Height x Width x Depth: 1307 x 276 x 332 mm
Weight: 32.1 kg

Elac VELA FS 409, hvit HG, stk

Kimber Kable 4TC, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Kable 4TC gir ren, klar lyd og er en av Kimbers mest nøyaktige høyttalerkabel.
vm-4tc-terminert
Tilbud

Kimber Kable 4VS - ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 4VS er en av de beste ferdigterminert høyttalerkabel i forhold til pris i hele Kimber-serien. 4VS bygger bro over entry-level PR-serien og TC-kablene i andre enden av skalaen.
vm-4vs-terminert
Tilbud

Kimber Kable 8PR, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Ferdigterminert høyttalerkabel som består av 16 ledere (8 brune og 8 sorte) og en samlet tverrsnitt på + og - , gir 2 ledere på 10 AWG. Kimber 8PR gir et lydbilde full av kropp og med mye kraft.
vm-8pr-terminert

Kimber Kable 8TC, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Kimber Kable 8TC høyttalerkabel er en veldig naturlig og ren lydkabel og en som gir en følelse av varme som altfor ofte mangler. Dette uten at den mangler definisjon
vm-8tc-terminert

Elac CARINA BS 243.4, bokhyllehøyttalere i høyglans hvit, par

ELAC Carina BS 243.4 bokhyllehøyttaler har et klassisk og enkelt, men slående vakkert utseende. Med et lydbilde du kan og skal forvente av et Andrew Jones design.
10303353

Elac CONCENTRO S 507, gulvstående høyttalere i sort høyglans, par

Concentro S 507 gulvhøyttaler er et nytt medlem av Elacs Concentro-serie. Selv om den er mindre "rund" enn de største modellene, har den fremdeles mange uvanlige design elementer. Concentro S 507 vil tilfredsstille de mest kresne lyttere ved å reprodusere perfeksjon over hele frekvensspekteret
10340104
Tilbud

Elac DEBUT 2.0 B6.2, bokhyllehøyttalere i valnøtt, par

Elac Debut 2.0 B6.2 bokhyllehøyttalere er redesignet fra grunnen av og høres enda mer bemerkelsesverdig ut enn forgjengeren som utløste en liten "revolusjon" innen rimelig high-end lyd.
10341141

Parasound HALO HINT 6, sølv integrert forsterker på 160 watt

Parasound Halo HINT 6 er en topp moderne integrert forsterker med hjemmekino-bypass-funksjon, 2.1-kanals analog bass administrasjon, en dedikert hodetelefonforsterker, MM / MC phono-forsterker, innebygd ESS Sabre32 Reference DAC...
10302834