Til toppen
Forforsterker

En forforsterker er en elektronisk signalforsterker som brukes til å klargjøre et svakt signal før det blir viderebehandlet eller forsterket av en annen forsterker. En forforsterker tar imot et lavt nivå av elektrisk signal typisk fra en signalkilde og øker det til et nivå som er mer egnet for videre prosessering eller tilkobling til en effektforsterker.
Formålet med en forforsterker er å forbedre signalkvaliteten og minimere støy og forvrengning. Forforsterkere gir vanligvis justeringsmuligheter som volumkontroll, tonekontroll og balansekontroll for å tilpasse lydsignalet til ønsket nivå og klangkarakteristikk.

Sorter
Tilbud

Russound MBX-PRE, Streaming Audio Player

MBX-PRE Streaming Audio Player er designet for å tilby en enkel å installere og enkel å konfigurere streaming media løsning ved å legge til streaming til ethvert lydsystem.
10303179
Nyhet

Pulse-Eight P8-PROAUDIO1632, DSP Pre-Amp – COMING SOON

The ProAudio1632 DSP Pre-Amp Audio Matrix features 40 audio inputs alongside 32 analog outputs and 32 digital outputs.
10362334
Nyhet

Pulse-Eight P8-PROAUDIO32, DSP Pre-Amp – COMING SOON

The ProAudio32 DSP Pre-Amp Audio Matrix features 80 audio inputs alongside 32 analog outputs and 32 digital outputs.
10362335
Nyhet

Triad Speakers TS-AMS8 v.2

Triad Audio Matrix Switches are designed to deliver high-resolution audio throughout the home. Connect sources with stereo RCA, digital coax, or digital optical and use the stereo RCA outputs to deliver audio to multi-channel power amplifiers or AVRs.
10362103
Nyhet

Triad Speakers TS-AMS16

Triad Audio Matrix Switches are designed to deliver high-resolution audio throughout the home. Connect sources with stereo RCA, digital coax, or digital optical and use the stereo RCA outputs to deliver audio to multi-channel power amplifiers or AVRs.
10362104

Sonos PORT, musikkstreamer

Koble Port til et tradisjonelt stereoanlegg for å strømme musikk og mye annet. Styr med Sonos-appen eller Apple AirPlay 2, og opplev hvor enkelt det er å utvide lydanlegget til flere rom.
10341666

Parasound HALO JC 2 BP, sort forforsterker

Parasound JC2 BP har blitt vurdert til eller nær toppen av forforsterkere, til tross for at konkurrentene ofte har mange ganger prisen. John Curl og CTC builders, hjernene bak Parasound sin berømte monoforsterker JC 1, har utviklet JC 2 BP.
10301173

Parasound NewClassic 200 Pre., forforsterker

Parasound NewClassic 200 Pre to-kanals forforsterker representerer en ny generasjon rimelige lydprodukter med høy ytelse fra Parasound. I hjertet av 200 Pre finnes en hel-analog signalbane som inkluderer bass kontroll med mulighet for å sette høy og lavpass frekvens på utgangen.
10303070

Parasound  Zcustom Zpre3, forforsterker

Parasound har med Zpre3 utviklet et usedvanlig nyttig verktøy for installatører mens den fremdeles er et like godt tilbud til de audiofile pga av sin lydkvalitet. Flere skribenter har omtalt forgjengeren Zpre2 som et knallkjøp!
10302136