Til toppen

Sonos PORT, musikkstreamer

Produktnummer: 10341666
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Koble Port til et tradisjonelt stereoanlegg for å strømme musikk og mye annet. Styr med Sonos-appen eller Apple AirPlay 2, og opplev hvor enkelt det er å utvide lydanlegget til flere rom.

Koble til hva som helst

Koble Sonos Port til det tradisjonelle stereoanlegget og strøm musikk via Sonos systemet. Styr med Sonos-appen eller Apple AirPlay 2 og utvid lydanlegget enkelt til flere rom. Sonos Port gjør det enkelt å ta imot lyd fra andre kilder, og strømmer videre til de Sonos-enhetene du har i systemet.

En diskré strømmeboks for deg som allerede har Sonos og vil ha mer Sonos.
- Tek.No

Strøm alle favorittene dine

Spill av musikk, podkaster, lydbøker og nettradio med det forsterkede lydutstyret ditt. Du kan også strømme vinyl, CD-er og lagrede lydfiler til Sonos-høyttalere i andre rom i hjemmet.

Koble til line-in og spill av

Koble telefonen eller en annen enhet til stereoanlegget med Line-in-inngangen.

Spesifikasjoner

Line-in Line-in for å bringe lyd fra platespiller, CD-spiller eller andre lydkilder inn i Sonos-økosystemet
Line-Out Line-out for å bringe lyd gjennom enten analog (RCA) eller digital (koaksial) for å koble til forsterket lydutstyr.
EQ Justerbare bass- og diskantkontroller for optimalisering av lydkvaliteten. Juster volumet for hvert rom separat eller for flere rom samtidig.
Systemkrav Forsterket lydutstyr med analoge eller digitale lydinnganger eller en lydkilde med lydutgang og bredbåndstilkobling til Internett.
WiFi Kobler til det trådløse nettverket i hjemmet med hvilken som helst ruter som støtter nettverksstandarden 802.11b/g, 2,4 GHz.
Apple AirPlay 2 Fungerer med AirPlay 2 på Apple-enheter iOS 11.4 og nyere.
Produktfinish Matt svart
Ethernet port To 10/100 Mbps Ethernet-porter. Koble direkte til ruteren hvis Wi-Fi er upålitelig.
Strømforsyning Universalinngang (med automatisk veksling) for 100–240 V AC, 50–60 Hz.
Dimensjoner (H x B x D) 41 x 138 x 138 mm (1,6 x 5,4 x 5,4 tommer)
Vekt 0,472 kg

Binary B4 Series - Toslink Cable

Binary™ B4 Series Toslink Cable
vm-binary-b4-tos

Kimber Kable HERO - signalkabel

Kimber Kable HERO spiller med stor gjennomsiktighet og fantastisk bassdefinisjon og setter standarden for rimelige signalkabler.
vm-hero

Kimber Kable OPT-1, optisk digitalkabel

OPT1 optisk digitalkabel, har utmerkede lysoverføringsegenskaper. Fiberen er innkapslet i en varmehemmende termisk barriere. OPT1 vil gi år med jevn ytelse til en kostnadseffektiv pris.
vm-opt-1
Tilbud

Kimber Kable TONIK - signalkabel

Kimber Kable Tonik signalkabel er et entry-level produkt som vil overraske deg, med Kimber sine med alle viktige egenskaper i behold: dynamikk og et detaljert lydbilde.
vm-tonik

Parasound HALO A23+, sort effektforsterker

Parasound Halo A 23+ to kanals forsterker yter 160 watt THX Ultra 2 sertifiserte effekt per kanal, og den ser like fantastisk ut som den låter. Sofistikert design, høyoppløst lyd, kun deler av beste kvalitet, til en meget lav pris.
10302854

Parasound NewClassic 275 v.2, 2 x kanals effektforsterker

Parasound 275 v.2 er alt en god effektforsterker skal være, unntatt stor. Model 275 v.2 er den perfekte forsterkeren for mindre rom med en effekt på 90 watt per kanal ved 8 ohm og 150 watt ved 4 ohm.
10301316
Tilbud

Parasound ZoneMaster 2, 2 x kanals effektforsterker

Parasoud Zonemaster 2 er en universal 2 kanals forsterker med 4 høyttalerutganger pluss egen utgang med delefilter for subwoofer.
10303688

Parasound ZoneMaster 4, 4 x kanals effektforsterker

Parasound ZoneMaster 4 er en allsidig 4-kanals effektforsterker med super lydkvalitet, høy effekt og flere konfigurasjons muligheter. Forsterkeren leveres i en kompakt 1U rack monterbart chassis som vil dekke behovene for de fleste installasjoner.
10303689

Sonos AMP, musikkanlegg med streaming

Sonos Amp gjør at du kan koble til CD-spiller, platespiller og kildene du har i ditt gamle stereoppsett for å få dette inn i Sonos sin lydverden.
10361665

Sonos ARC, lydplanke i sort

Sonos Arc er den ledende smarte lydplanken for TV, filmer, musikk, spilling og mer. Med Dolby Atmos, AirPlay 2 og stemmeassistent. Arc ble omhyggelig justert med bistand av Oscar-vinnende lydingeniører for å fremheve menneskestemmer slik at du aldri går glipp av et ord.
10341662

Sonos BEAM Gen.2, lydplanke i hvit

Gjør all underholdning mer spennende med siste generasjonen lydplanke - Sonos BEAM Gen2. Den kompakte og smarte lydplanken, nå med Dolby Atmos.
10362201

Sonos SUB (Gen3), trådløs subwoofer i sort

Den trådløse subwooferen for dyp bass. Koble Sub til ethvert Sonos-system for en mer omsluttende hjemmekino- og musikkopplevelse, styrt av den splitter nye Sonos S2-appen.
10341664