Til toppen
FUTURE AUTOMATION TV takfeste

FUTURE AUTOMATION TV takfeste

Future Automation er markedsleder innen monteringsløsninger for TV og har en utviklet en unik produktserie som kombinerer funksjonalitet med kvalitetsteknikk og estetisk appell. Future Automation designer og produserer blant annet et omfattende utvalg av TV-takfester og -fall.


Sorter Navn (a > å)

Future Automation CHR - TV takheis

CHR-serien fra Future Automation er nyeste generasjon av TV-takheiser, egnet for å henge skjermstørrelser fra 40" til 98" opp til 100° ut av taket. CHR-serien blir fullstendig skjult i takets hulrom.
vm-fa-chr

Future Automation CHRS - TV takheis med sving

CHRS-serien fra Future Automation er nyeste generasjon av TV-takheiser. CHRS er egnet for å henge skjermstørrelser fra 40" til 86" opp til 90° ut av taket, og med mulighet for 180° rotasjon til høyre eller venstre. CHRS-serien blir fullstendig skjult i takets hulrom.
vm-fa-chrs

Future Automation CHRST - TV takheis m/sving og teleskop

CHRS-serien fra Future Automation er nyeste generasjon av TV-takheiser. CHRST er egnet for å henge skjermstørrelser fra 40" til 98" opp til 90° ut av taket før den kan senkes mellom 500 og 750mm , og med mulighet for 180° rotasjon til høyre eller venstre. CHRS-serien blir fullstendig skjult i takets hulrom.
vm-fa-chrst

Future Automation CHRT - TV takheis med teleskop

CHR-serien fra Future Automation er nyeste generasjon av TV-takheiser. CHRT er egnet for å henge skjermstørrelser fra 40" til 86" opp til 90° ut av taket før den kan senkes mellom 500 og 750mm . CHRT-serien blir fullstendig skjult i takets hulrom.
vm-fa-chrt

Future Automation I-LSM, TV-heis ned fra tak 42" - 79"

I-LSM invertert TV-heis er en vertikal takheis som gjør at en flatskjerm-TV kan skjules i et tomrom i taket og senkes ned for visning. I-LSM er ideell for bruk når det ikke er ledig plass i selve rommet for en permanent skjermposisjon. Passer skjermer mellom 42" - 79"
vm-fa-i-lsm

Future Automation PLI, Inverted TV Lift Mechanism

PLI er en TV-takheis som gjør at en skjerm kan skjules i et tomrom i taket og senkes ned for visning. Ved å bruke den unike «slipp-og-rull» klaffe-mekanismen tilbyr PLI TV-heis uovertruffen estetikk når den er installert i et tak. Heisen passer for skjermstørrelser fra 32-60".
10341257

Future Automation PLIS, INVERTED PLASMA LIFT WITH SWIVEL MECHANISM

PLIS er en TV-takheis som gjør at en skjerm kan skjules i et tomrom i taket og senkes ned for visning. Ved å bruke den unike «slipp-og-rull» klaffe-mekanismen tilbyr PLIS TV-heis uovertruffen estetikk når den er installert i et tak. Ved siden av et vertikalt løft, har heisen toveis rotasjon. Heisen passer for skjermstørrelser fra 32-60".
10300680

Future Automation PM-GTZ380

PM-GTZ380 er et takfeste for montering av en Sony VPL-GTZ380-projektor.
10341159

Future Automation PM-POLE

PM-POLE er en skreddersydd stang i rustfritt stål for bruk med PM-UNI projektorfeste. Perfekt for bruk med stor takhøyde, hvor det trengs ekstra lengde for å montere projektoren i riktig høyde.
10300207