Til toppen
FUTURE AUTOMATION TV-Takheiser

FUTURE AUTOMATION TV-Takheiser

Future Automation er markedsleder innen monteringsløsninger for TV og har en utviklet en unik produktserie som kombinerer funksjonalitet med kvalitetsteknikk og estetisk appell. Future Automation designer og produserer blant annet et omfattende utvalg av TV-takheis mekanismer.


Sorter Navn (a > å)

Future Automation CHR - TV takheis

CHR-serien fra Future Automation er nyeste generasjon av TV-takheiser, egnet for å henge skjermstørrelser fra 40" til 98" opp til 100° ut av taket. CHR-serien blir fullstendig skjult i takets hulrom.
vm-fa-chr

Future Automation CHRS - TV takheis med sving

CHRS-serien fra Future Automation er nyeste generasjon av TV-takheiser. CHRS er egnet for å henge skjermstørrelser fra 40" til 86" opp til 90° ut av taket, og med mulighet for 180° rotasjon til høyre eller venstre. CHRS-serien blir fullstendig skjult i takets hulrom.
vm-fa-chrs

Future Automation CHRST - TV takheis m/sving og teleskop

CHRS-serien fra Future Automation er nyeste generasjon av TV-takheiser. CHRST er egnet for å henge skjermstørrelser fra 40" til 98" opp til 90° ut av taket før den kan senkes mellom 500 og 750mm , og med mulighet for 180° rotasjon til høyre eller venstre. CHRS-serien blir fullstendig skjult i takets hulrom.
vm-fa-chrst

Future Automation CHRT - TV takheis med teleskop

CHR-serien fra Future Automation er nyeste generasjon av TV-takheiser. CHRT er egnet for å henge skjermstørrelser fra 40" til 86" opp til 90° ut av taket før den kan senkes mellom 500 og 750mm . CHRT-serien blir fullstendig skjult i takets hulrom.
vm-fa-chrt

Future Automation I-LSH

I-LSH TV er en omvendt TV-heis egnet for skjermer fra ca. 75"-90". Den er tilgjengelig med to forskjellige lokktyper (Electric Flap eller Box Enclosure) for å imøtekomme enhver situasjon.
10303356

Future Automation I-LSH-S

I-LSH TV er en omvendt TV-heis med opp til 180 graders rotasjon, egnet for skjermer fra ca. 75"-90".
10363310

Future Automation PLH-M, TV LIFT & HINGE 32"-65" - "Marine"

PLH -Plasma TV Lift and Hinge mekanismen er en unik TV-heis som løfter en skjerm opp fra et skap og deretter svinge den inn i rommet. Tv-heisen passer hvor et skap står i hjørnet av rommet. Passer for skjermer mellom 32-65".
10301063

Future Automation PLI, Inverted TV Lift Mechanism

PLI er en TV-takheis som gjør at en skjerm kan skjules i et tomrom i taket og senkes ned for visning. Ved å bruke den unike «slipp-og-rull» klaffe-mekanismen tilbyr PLI TV-heis uovertruffen estetikk når den er installert i et tak. Heisen passer for skjermstørrelser fra 32-60".
10341257

Future Automation PLIS, INVERTED PLASMA LIFT WITH SWIVEL MECHANISM

PLIS er en TV-takheis som gjør at en skjerm kan skjules i et tomrom i taket og senkes ned for visning. Ved å bruke den unike «slipp-og-rull» klaffe-mekanismen tilbyr PLIS TV-heis uovertruffen estetikk når den er installert i et tak. Ved siden av et vertikalt løft, har heisen toveis rotasjon. Heisen passer for skjermstørrelser fra 32-60".
10300680