Til toppen
Future Automation - markedsleder innen løsninger for montering av TV

Future Automation - markedsleder innen løsninger for montering av TV

Future Automation er et internasjonalt firma som spesialiserer seg på TV-veggfester og TV-heiser som skjuler og viser frem TV-skjermer i moderne smarte boliger, kommersielle rom og marine installasjoner.
Future Automation (FA) sitt unike produktsortiment kombinerer funksjonalitet med kvalitetsteknikk og estetisk appell. FA produserer et omfattende utvalg av TV-Heiser, TV-veggmonteringer, TV-takmonteringer, projektor monteringer, mekanismer for bevegelige paneler, og gulv / bord monteringer som kan integreres i AV-installasjoner.
Future Automation er markedsleder innen løsninger for montering av TV og skjermer generelt, og tilbyr skreddersydde kreasjoner ved komplekse prosjekter. Produktspekteret kombinert med skreddersydde tjenester gjør at Future Automation gjennom NCMS AS kan levere en løsning for hvert prosjekt, uansett størrelse og uansett hvor utfordrende.

Smart Building Awards ble for 2021 tildelt Future Automation I kategorien “Manufacture of the Year”
Les mer om de enkelte seriene


Fokusprodukter

Future Automation AL-675, TV-heis

AL675 er en TV-Heis fra Future Automation sin motoriserte serie, full av utrolige designfunksjoner. AL675 er designet for å heve skjermer fra 32" til 48" og leveres som en fullbygget enhet, klar med IR og RS232 kontrollalternativer som standard.
10300202

Future Automation PS55, manuelt veggfeste til 55"-75" TV

PS55 veggfeste med sitt unike saksearmdesign inngår i PS-serien som er de mest pålitelige TV-veggfestene på markedet. Enkel enhåndsbetjening selv med tunge skjermer. Passer for skjermer fra 55" til 75".
10302556

Future Automation PD2.5 - Projektorheis (medium)

Maximum Projector Size 505mm x 560mm x 195mm (WxDxH)
vm-pd25

Future Automation AL-965

AL965 er en TV-Heis fra Future Automation sin motoriserte serie, full av utrolige designfunksjoner. AL965er designet for å heve skjermer fra 50" til 65" og leveres som en ferdigbygget enhet, klar med IR og RS232 kontrollalternativer som standard.
10300358