Til toppen

Gallo Acoustics Strada 2 bokhyllehøyttaler i i sort, stk.

Produktnummer: 10303606
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Strada 2 er den siste inkarnasjonen av Gallo Acoustics sin anerkjente Strada referansehøyttaler. Strada 2 er en imponerende blanding av kraft, følsomhet, frekvensrespons og perfekt spredning. En ekte hi-fi høyttaler som er like imponerende på en vegg, hylle eller på et gulvstativ.

Gallo Acoustics Strada setter ny referanse

Strada 2 er Gallo mest ambisiøse prosjekt - den originale Strada designen omdefinerte begrepet "pris / ytelsesforhold", og spilte på et nivå som for deres størrelseskategori ganske enkelt var uhørt. Strada 2 tar denne standarden og hever lista enda en gang. Imponerende krafthåndtering, 90 dB følsomhet, 68Hz-20 KHz frekvensrespons med en perfekt spredning gjør at denne høyttaleren kan skinne i alle rom og i ethvert system.
Etter å ha gjennomgått de nyeste dataene innen psykoakustikk, utviklet Gallo sitt OPT system (Optimized Pulse Technology), som er med på å gi lydbildet en besnærende «live» følelse. To 4″ dynamiske karbonfiber elementer integreres sømløst med en nyutviklet diskant, det hele uten behov for delefilter. Denne konfigurasjonen fyller rommet med et kropslig og fullendt frekvensområde og med 180 grader spredning pga sin rundstråle-diskant. For de fleste installasjoner anbefaler vi at Strada 2 pares med en subwoofer, med Gallo sin TR-3D-modell som en utmerket kandidat.

Best of all, it may look like a “lifestyle” speaker but turns out to deliver legitimate, audiophile-grade, big-speaker performance.
- TheAbsoluteSound

Strada i hjemmekinoen

For hjemmekino har Gallo utviklet en spesiell versjon av Strada 2, kjent som Strada 2 Center. Denne alternative versjonen har en horisontalt plassert diskant og sørger for at Strada 2´s akustiske ytelse ikke kompromitteres når den brukes som en del i et surround system. Strada 2 og Strada 2 Center-høyttalere leveres med ditt valg av enten bordstativ eller veggfeste. Gulvstativ er tilgjengelig som ekstrautstyr. Strada 2 er tilgjengelig i to farger kombinasjoner, svart og rustfritt stål eller helt svart.

Spesifikasjoner

Frequency Response 68Hz to 20hz +/- 3db (in room with boundary reinforcement, speakers within 1 foot of wall)
Sensitivity: 90 dB/1 Watt/1 meter
Nominal Impedance: 8 Ohms
Power Handling: 150 Watts RMS unclipped music power. Minimum suggested power 10 Watts RMS
Finishes: Brushed stainless steel spheres with a black frame.
Tweeter: Patented CDT3 (Cylindrical Diaphragm Transducer) sporting 180° horizontal dispersion from 6kHz to above 20kHz.
Woofers: Two 4″ dynamic hyperbolic carbon fibre drivers optimised to integrate seamlessly with the CDT3 tweeter without the need for a crossover.
Crossovers: None
Enclosure Type: Sealed with Auxiliary Bass Cavity Supplementation and Patented S2 loading.
Dimensions: 127mm (W) x 343mm (H) x 191mm (D)
Weight: 5,2 Kg
Enclosure Material: Powder coated cast aluminium chassis with brushed stainless steel spheres and powder coated stainless steel grilles.

Kimber Kable KWIK-12 - høyttalerkabel

Kimber Kable KWIK-12 er en førsteklasses høyttalerkabel for premium lyd. Den utmerker seg på in-wall installasjoner, men ytelsen er så god at den fortjener å bli brukt hvor som helst der bulk kabel skal benyttes.
vm-kwik-12

Kimber Kable KWIK-16 - høyttalerkabel

For in-wall og in-ceiling høyttalere har Kimber designet KWIK-16 og KWIK-12 høyttalerkabel. Begge med utrolig klarhet i mellomtonen med stram og betydelig bassrespons.
vm-kwik-16

Gallo Acoustics ProfileSub, subwoofer i hvit, stk.

Gallo ProfileSub gir en kraftig kontrollert bass pakket inn i en diskret kabinett. Heng ProfileSub på veggen i horisontal eller vertikal retning, eller alternativt skjul den under et møbel som f.eks. en sofa.
10303679

Parasound NewClassic 200 Integ., integrert forsterker

Parasound NewClassic 200 er en integrert forsterker med innebygd DAC. Forsterkeren tilbyr enestående lydkvalitet og utmerkede tilkoblings muligheter.  I hjertet av 200 Integrated er en klasse D forsterker på 2×110 Watt i 8 Ohm.
10303317

Sonos AMP, musikkanlegg med streaming

Sonos Amp gjør at du kan koble til CD-spiller, platespiller og kildene du har i ditt gamle stereoppsett for å få dette inn i Sonos sin lydverden.
10361665