Til toppen

Kimber Select KS6063, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Produktnummer: vm-ks6063
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Kimber Select KS6063 høyttalerkabel er tvers igjennom en kobberkabel med et rikt, varmt, gjennomsiktig og dynamisk lydbilde.

Kimber Select serie

Opplev den ultimate lydopplevelsen med Kimber Select KS6063 høyttalerkabler! Designet for lydentusiaster som krever noe av det aller beste, gir disse kablene deg en varm, dynamisk og gjennomsiktig lyd som vil forbedre enhver lytteopplevelse.
Kimber Select KS6063 er laget av ren kobber, noe som gir et rikt og varmt lydbilde. Hver tone og nyanse blir gjengitt med presisjon, noe som gjør musikken levende og nærværende. Disse kablene benytter avansert teknologi og materialer av høyeste kvalitet for å sikre at lyden blir overført uten tap.
Kimber Select KS6063 er en premium kabel, noe som reflekteres i både ytelse og pris. Dette er en investering i lydkvalitet som vil vare i mange år. Velg Kimber Select KS6063 høyttalerkabler for en overlegen lydopplevelse. Ta steget opp til den høyeste standarden innen lydkvalitet med Kimber Select høyttalerkabler.

..it will also permit an otherwise excellent system to realize a whole new level of resolution and musicality
-The Absolute Sound

Kimber Select 6063 høyttalerkabel

Termineringsvalg


Kimber Select 6063 høyttalerkabel


Finner du ikke riktig lengde eller terminering?

De fleste kabler kan bestilles i ønsket lengde og terminering.
F.eks. Spade i ene enden og Banan i den andre, eller kanskje du er ute etter Bi-Wire?
Send oss en forespørsel og vi vil hjelpe deg så godt vi kan med å levere akkurat det du ønsker.

Send forespørsel


Kimber Select KS9063-Cu, Biwire binding-post jumpers, sett

Kimber Select jumpers er unikt designet for å utfylle Select serien av høyttalerkabler. KS9063 består utelukkende av Kimber fineste Hyper-pure VariStrand ™ kobber og matcher KS6063 høyttalerkabler.
10361716