Til toppen

Kimber Select KS6065 - høyttalerkabel

Produktnummer: vm-ks6065
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Kimber Select KS6065 høyttalerkabel er en delikat balanse av 2/3 kobber og 1/3 rent sølv ved bruk av både VariStrand og ledere med massiv kjerne.

Kimber Select serie

For audiofile som krever det absolutt beste innen lydkvalitet, er Kimber Select KS6065 høyttalerkabler det neste beste valget. Disse kablene er designet for å levere en uovertruffen lydopplevelse som vil forvandle hvordan du lytter til musikk.
Kimber Select KS6065 er kjent for sin overlegne lydkvalitet, og gir et ekstremt detaljert, dynamisk og naturlig lydbilde. Hver eneste nyanse av musikken blir gjengitt med presisjon, noe som gir en virkelig immersiv lytteopplevelse. Kablene er laget med en delikat balanse av 2/3 kobber og 1/3 rent sølv. Dette resulterer i en ren, uforstyrret lyd som lar musikken skinne i sin fulle prakt. Kimber Select KS6065 er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende.
Deres premium design vil passe perfekt inn i ethvert high-end lydsystem, og gi både visuell og auditiv glede. Hver kabel er håndlaget med enestående presisjon, noe som sikrer at hver eneste detalj er perfekt utført. Dette garanterer en pålitelig ytelse og lang levetid.

For the life of me I can’t think of another a top-tier cable that has ever compelled me to listen quite as deeply as I was able to with these wires.
-The Absolute Sound

Kimber Select 6065 høyttalerkabel

Termineringsvalg


 


Finner du ikke riktig lengde eller terminering?

De fleste kabler kan bestilles i ønsket lengde og terminering.
F.eks. Spade i ene enden og Banan i den andre, eller kanskje du er ute etter Bi-Wire?
Send oss en forespørsel og vi vil hjelpe deg så godt vi kan med å levere akkurat det du ønsker.

Send forespørsel