Til toppen

Sonos ARC, lydplanke i sort

Produktnummer: 10341662
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Sonos Arc er den ledende smarte lydplanken for TV, filmer, musikk, spilling og mer. Med Dolby Atmos, AirPlay 2 og stemmeassistent. Arc ble omhyggelig justert med bistand av Oscar-vinnende lydingeniører for å fremheve menneskestemmer slik at du aldri går glipp av et ord.

Få omsluttende hjemmekinolyd med Sonos Arc

Den ledende, smarte lydplanken for TV, musikk og mer. Med basis i Sonos’ kraftige nye programvareplattform presenterer Arc Sonos’ mest omsluttende hjemmekinoopplevelse til dags dato.
Med elleve høytytende drivere for skarp diskant, dynamiske mellomtoner og overraskende bass, kan Arcs slanke profil diskret monteres på vegg eller plasseres på møbler. Føl at du sitter midt på første rad på kino med den presise, kraftige lyden fra en bestselgende smart lydplanke med Dolby Atmos.

  • Dykk ned i underholdning og musikk med detaljert og realistisk 3D-lyd med støtte for Dolby Atmos surroundlyd.
  •  Arcs akustiske konstruksjon flytter lyden rundt deg med et ekstremt bredt lydbilde og imponerende bass som gir dramatisk klarhet, detaljrikdom og dybde.
  • Opplev adaptiv, programvaredrevet lyd som er perfekt justert etter rommet og konfigurasjonen med Trueplay. Arc endrer automatisk justeringen basert på de andre høyttalerne du har i hjemmekinoanlegget ditt og om du lytter på musikk eller til TV-en.
  • Arcs langstrakte form og sømløse 270-graders krumme gitterdeksel gjør flerdireksjonal lyd mulig samtidig som den passer elegant inn i rommet.
  • Sett Arc foran en stående TV eller fest den på veggen med et spesialkonstruert veggfeste som koster 699 kroner. En enkel tilkobling gjennom HDMI eARC eller ARC gjør oppsettet enkelt og gjør det mulig å spille av lyd med høy kvalitet.
  • Du kan styre den sømløst med den splitter nye Sonos-appen, TV-fjernkontrollen du har fra før, stemmen din med Google Assistent, Apple AirPlay 2 og mer.
  •  Bruk Arc for seg for en kraftig lytteopplevelse med 5.0 eller Dolby Atmos, eller utvid konfigurasjonen med den nye Sonos Sub og et par One SL-surroundhøyttalere for en enda mer omsluttende lytteopplevelse.

Lyd som på kino

Den ledende smarte lydplanken for TV, filmer, musikk, spilling og mer. Skap liv i all underholdning med den briljante realistiske lyden fra Arc med Dolby Atmos. 

 Lydplanken låter godt uansett hva du utsetter den for – fra brølende actionfilmer til komplekse musikkstykker.
- Tech.no

Få krystallklar dialog

Arc ble omhyggelig justert med bistand av Oscar-vinnende lydingeniører for å fremheve menneskestemmer slik at du aldri går glipp av et ord. Slå på Taleforbedring i appen for å gjøre dialogen tydeligere når karakterene hvisker eller under de heftigste actionscenene.

Enkel betjening

Sonos Arc kan betjenes via TV-fjernkontrollen, med Google eller Alexia stemmestyring, eller via Apple Airplay 2.

 

Perfekt justert

Trueplay-justeringsteknologien optimaliserer lyden til den unike akustikken i rommet der Arc befinner seg og kalibrerer høydekanalene for presis lokalisering.

3D-lyd med Dolby Atmos

Opplev serier, filmer og spill med den presise og omsluttende lyden fra Dolby Atmos på Arc. De oppovervendte driverne skaper et flerdimensjonalt lydbilde som beveger seg rundt deg og gjengir hver hviskelyd og eksplosjon med dramatisk klarhet, detalj og dybde.

Stemmestyring

Google Assistent er integrert, slik at du kan spille av musikk, sjekke nyheter, stille inn alarmer og få svar på spørsmål, helt uten å måtte bruke hendene.

Spesifikasjoner

Elleve digitale forsterkere i klasse D Justeres perfekt til Arcs akustiske arkitektur.
Diskant Tre presist vinklede diskanthøyttalere med silkekupler gir skarpe diskantfrekvenser og krystallklar dialog.
Woofer Åtte elliptiske woofere sikrer nøyaktig gjengivelse av vokalfrekvenser i mellomtoneregisteret sammen med fyldig bass.
Mikrofon Et mikrofonsett med utvidet rekkevidde bruker avansert stråleforming og ekkokansellering for enklere aktivering av stemmeassistenten.
Trueplay Trueplay™-programvaren tilpasser dynamisk lyden fra høyttaleren til den unike akustikken i rommet. Det kreves en iOS-enhet.
Taleforbedring Fremhever frekvensene i menneskestemmer for å gjøre dialogen klarere.
HDMI ARC-port Bruk HDMI-kabelen som følger med for å koble til TV-ens HDMI ARC-/eARC-inngang.
WiFi Kobler til det trådløse nettverket i hjemmet med hvilken som helst ruter som støtter nettverksstandarden 802.11b/g, 2,4 GHz.
Optisk lyd Koble til TV-ens optiske lydutgang.
Produktfinish Sort med matt overflate
Ethernet port 1 10/100 Mbps ethernet-port. Hvis det trådløse nettverket er ustabilt, kan du i stedet koble Sonos direkte til ruteren med kabel.
Strømforsyning Strømforsyning fra ladestasjon
Inngang: 100–240 V, 50–60 Hz, 1,2 A; Utgang: 18 V DC, 2,5 A
Dimensjoner (H x B x D) 87 x 1141,7 x 115,7 mm
Vekt 6,25 kg

Future Automation USM-ARC, TV feste til Sonos ARC i sort, stk

USM-ARC er en Sonos Arc-høyttalerbrakett designet for å passe til alle VESA-kompatible fester.
10361682
Tilbud

Key Digital KD-PRO, 4K / 18G HDMI kabel

HDMI kabel, (HDR10, UHD/4K, VW1, 28AWG)
vm-kd-hdmi-pro

Sonos ARC veggfeste i sort

Veggfeste som passer for Sonos ARC

Bildet er ment som en illustrasjon. Høyttaler selges separat og er ikke inkludert.
10341670

Sonance SB46-55, lydplanke til 55" TV i sort

Sonance Soundbar kombinerer 35 års velprøvd høyttalerytelse med en elegant lydplanke i ett stykke som passer perfekt til de fleste TV-skjermer.
10340291
Tilbud

Sonos ARC, lydplanke i hvit

Sonos Arc er den ledende smarte lydplanken for TV, filmer, musikk, spilling og mer. Med Dolby Atmos, AirPlay 2 og stemmeassistent. Arc ble omhyggelig justert med bistand av Oscar-vinnende lydingeniører for å fremheve menneskestemmer slik at du aldri går glipp av et ord.
10341661

Sonos BEAM Gen.2, lydplanke i sort

Gjør all underholdning mer spennende med siste generasjonen lydplanke - Sonos BEAM Gen2. Den kompakte og smarte lydplanken, nå med Dolby Atmos.
10362202

Elac Miracord 50, platespiller 

Miracord 50 platespiller fra ELAC levere eksepsjonell lyd, inspirert av det ikoniske Miracord navnet fra «Golden Age of Stereo». Spilleren er nøye konstruert med belte-drevet motor og aluminium støpt tallerken. En statisk balansert tonearm med avtagbar headshell har en fabrikkmontert MM pick-up.
10302685

Sonos PORT, musikkstreamer

Koble Port til et tradisjonelt stereoanlegg for å strømme musikk og mye annet. Styr med Sonos-appen eller Apple AirPlay 2, og opplev hvor enkelt det er å utvide lydanlegget til flere rom.
10341666

Sonos premium utfyllingspakke for hjemmekino med SUB og ERA 100 i sort

Sett liv i scener og sanger med enestående surroundlyd når du kobler denne kraftige Sonos Sub og et par Era 100 bakhøyttalere til Sonos-lydplanken din.
10364386

Sonos ultimat utfyllingspakke for hjemmekino med ERA 300 og SUB i sort

Lev deg inn i underholdningen din med enestående flerkanals surroundlyd når du kobler den kraftige SUB gen.3 og et par nyskapende ERA 300 bakhøyttalere til Sonos-lydplanken din.
13364728