Til toppen

Sonos ONE SL, trådløs høyttaler i sort

Produktnummer: 10341654
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Sonos One SL trådløs høyttaler gir fyldig lyd som fyller rommet, og den kan styres med blant annet Sonos-appen og Apple AirPlay 2. Skiller seg fra Sonos One ved at den er uten mikrofon.

Sonos One SL gir briljant lyd i alle rom

Det kompakte designet passer inn hvor som helst. Sett den på kjøkkenbenken eller gjem den bort i bokhyllen på kontoret. Den tåler fukt, så du kan til og med sette den på badet.

Stereolyd med to

Koble sammen med en Sonos One eller en annen One SL-enhet  for stereogjengivelse for mer detaljert lyd. Bruk et par som bakre surroundhøyttalere i hjemmekinoen sammen med Playbar, Playbase eller Beam.

Whether you’re after a standalone speaker or want home cinema rears for your Sonos system, the One SL is a super choice.
- trustedreviews

Sonos One SL gir briljant lyd i alle rom

Tilpass anlegget ditt

Start med én høyttaler og legg enkelt til flere etter hvert. Stereopar av høyttalere på samme rom gir en fyldigere og rikere lyd. Koble Sub til Arc, Playbar eller Beam for dypere bass, og legg deretter til et par bakre surroundhøyttalere for omsluttende surroundlyd. Koble platespilleren til Five eller Amp for å strømme vinylplater i hele huset.

Stikkord

  • Strålende lyd - få rik og fyldig lyd som fyller rommet med Sonos One SL, og kontroller den med Sonos-appen, Apple Airplay 2 og mer.
  • For hvert rom - Den kompakte designen passer i alle rom. Sett den på kjøkkenbenken eller i bokhyllen på kontoret. Den er motstandsdyktig mot fuktighet, slik at du til og med kan ha den på badet.
  • Apple Airplay 2 - stream lyd direkte fra iPhone eller iPad og be Siri om å spille fra Apple Music.
  • Stereolyd med to - Koble sammen med en Sonos One eller en annen One SL i samme rom for stereo og enda mer detaljert lyd. Bruk et par som bakhøyttalere i hjemmekinoen med Playbar, Playbase eller Beam.
  • Enkel å bruke - oppsettet tar minutter, og kontrolleres enkelt med Sonos-appen.

Spesifikasjoner

To digitale D-forsterkere Perfekt innstilt for å matche høyttalerdriverne og den akustiske arkitektur
One diskant Skaper en skarp og tydelig høyfrekvent respons
One Mid-Woofer Du vil høre tydelige vokaler i mellomtone området pluss dyp, rik bass
Justerbare bass- og diskantkontroller Med justerbare bass- og diskantkontrollere kan du enten tilpasse lyden for hvert rom separat, eller for flere rom samtidig.
Strømforsyning Automatisk omkobling 100-240 V, 50-60 Hz AC-inngang
WiFi, ikke Bluetooth Kobler til WiFi-nettverket ditt med en hvilken som helst 802.11b / g, 2,4 GHz kringkasting-kompatibel ruter for uavbrutt trådløs streaming
Ethernet-port En 10/100 Mbps Ethernet-port. Koble direkte til ruteren din for å betjene Sonos hvis WiFi er ustabil, eller bruk Ethernet-porten for å gi internettilgang til ikke-trådløse enheter hvis du bruker boost-oppsett
Produktfinish Sort med sort matt grill
Toppanelfunksjoner Kapasitive berøringskontroller for volum opp / ned, forrige / neste spor, avspilling / pause, mikrofondemping. LED indikerer status, dempet status og taletilbakemelding.
Gjenget montering 1/4 "(6,35 mm) / 20-gjenget monteringsstikkontakt. Fungerer med standard veggfester og høyttalerstativ
Dimensjoner (H x B x D) Mål (H x B x D) 161,45 x 119,7 x 119,7 mm (6,36 x 4,69 x 4,69 tommer).
Vekt 1,85 kg

 

Tilbud

Pontis, 3-phase rail audio adapter i sort, stk *

Integrer SONOS One (SL) sømløst i et 3-fase skinnesystem! Denne innovative braketten er designet eksklusivt for SONOS One (SL), og lar deg enkelt montere høyttaleren i en 3-faseskinne.

Bildet er ment som en illustrasjon. Høyttaler selges separat og er ikke inkludert.

* Så lenge lager holder.
10363545
Tilbud

Sanus WSWM22-B2 veggfeste til Sonos ONE og ONE SL i sort, par *

Speaker Swivel and Tilt Wall Mounts designed for Sonos ONE & Sonos One SL (Pair).

Bildet er ment som en illustrasjon. Høyttaler selges separat og er ikke inkludert.

* Så lenge lager holder.
10363500
Tilbud

Sonos Shelf for ONE og ONE SL i hvit

Sonos vegghylle kompatibel med: Sonos ONE og ONE SL.

Bildet er ment som en illustrasjon. Høyttaler selges separat og er ikke inkludert.
10341675
Tilbud

Sonos Stands for ONE SL i sort, par

Stativ som passer for Passer til Sonos One, One SL, Play:1

Bildet er ment som en illustrasjon. Høyttaler selges separat og er ikke inkludert.
10341678

Sonos ERA 100, trådløs høyttaler i sort

Sonos Era 100 med nestegenerasjons akustikk gir nytt liv til musikken din, med detaljert stereoseparasjon og dyp bass uansett volum. En kompakt trådløs høyttaler som kan spille av fra enhver tjeneste og lydkilde.
10364173

Sonos FIVE, trådløs høyttaler i sort

Sonos FIVE trådløs Hi-Fi høyttaler med overlegen lyd. En høyttaler for de kresne musikklyttere. For både små og store rom, kan utvides til stereo ved bruk av 2 stk.
10341658

Sonos RAY, lydplanke i sort

Med Sonos RAY oppgraderer du TV-, musikk- og spillopplevelsene og vil glede deg over markedets mest kompakte og brukervennlige lydplanke.
10363406

Sonos innlevelsespakke med RAY, SUB mini og ERA 100 i sort

Sonos tar seer- og lytteopplevelsene til et nytt nivå med denne surroundlyd pakken, drevet av RAY lydplanke, SUB mini pluss et par ERA 100 som bakhøyttalere.
10364400

Sonos surroundpakke med ARC og ERA 100 i sort

Hør hver detalj fra alle vinkler med fenomenal surroundlyd, drevet av vår bestselgende Dolby Atmos-lydplanke ARC og et par ERA 100 bakhøyttalere.
13364726

Sonos ultimat utfyllingspakke for hjemmekino med ERA 300 og SUB i sort

Lev deg inn i underholdningen din med enestående flerkanals surroundlyd når du kobler den kraftige SUB gen.3 og et par nyskapende ERA 300 bakhøyttalere til Sonos-lydplanken din.
13364728

Sonos underholdningspakke med RAY & SUB mini i sort

Nyt krystallklar dialog og slagkraftig bass med denne kompakte lydplanken og subwooferen fra Sonos.
10363680