Til toppen
Tonearmkabel

Kimber Kable tilbyr en rekke tonearmkabler med maksimal ytelse og som minimerer både elektrisk støy og mekanisk overført støy. Disse kablene er laget med presisjon og banebrytende teknologi for å produsere produkter med overlegen teknisk kvalitet og ytelse. Kimber leverer tonearmkabler i sølv, kobber og en blanding av de to. Dette er kabler som virkelig løfter lydkvaliteten på din platespiller.
Enten du er en profesjonell audiofil eller bare ønsker å forbedre lydkvaliteten til platespilleren, vil Kimber ha tonearmkabler som gir deg det du søker.

Sorter

Kimber Kable CARBON Phono med DIN / WBT-0114Cu, 1.0m platespiller kabel

Kimber Carbon Phono platespiller-kabel med sitt innovative design minimerer kapasitans, maksimerer skjerming og passer godt i de mest fiendtlige miljøene når det gjelder EMI.
10362143

Kimber Select Phono CU - platespiller kabel (kobber)

KSPHONO CU sitter helt øverst i Kimber Select serien, og markerer kulminasjonen av deres forskning og utvikling av tonearmkabler.
vm-ks-phono-cu

Kimber Select Phono HB - platespiller kabel (kobber / sølv)

Kimber Select KSPHONO-HB tonearm gir uovertruffen tonalitet med et ultra lavt støynivå som gir maksimal dynamikk og realisme.
vm-ks-phono-hb

Kimber Select Phono AG - platespiller kabel (sølv)

The KSPHONO-AG tonearm provides unmatched tonality with an ultra low noise floor delivering maximum dynamics and realism
vm-ks-phono-ag