Til toppen

Triad InRoom Gold Sub KIT, subwoofer med RackAmp 700

Produktnummer: 100594
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Triads In-Room Gold Sub har en 15-tommers driver som gir en dynamisk rungende effekt. I motsetning til subwoofere i taket eller i veggen, er InRoom Gold Sub designet for å plasseres direkte i rommet. Dens elegante og robuste kabinettdesign gjør at den kan blandes sømløst med annet avansert lydutstyr og rominnredning.

Hør og kjenn dyp, dominerende bass med kontroll og nøyaktighet – og opplev overbevisende lave frekvenser som forbedrer og beriker filmlydspor og musikk.

Denne høyttaleren leverer uovertruffen ytelse med en driver i studiokvalitet og forseglede, innvendig avstivede kabinetter.  Filmscenene vil våkne til live når guttural trommer lyder, helikopterblader spinner og eksplosjoner bryter ut i din egen hjemmekino.

Triad tilbyr en perfekt tilpasset forsterker for denne subwooferen – RackAmp 700. Denne forsterkeren har blitt optimert med digital signalbehandling og skreddersydd for å fullføre lydbildet ditt med presisjon og kraft i enhver installasjon eller miljø. Triads subwoofere kombinerer overlegen kvalitet og effektivitet.

 

Egenskaper

  • 15" ultra-lav forvrengning basshøyttaler
  • Passiv subwoofer
  • Premium, innvendig avstivet kabinet
  • Høy effekthåndtering og høy SPL-utgang
  • Akustisk Perf metallgrill
  • Tilpasset malingstilpasnings tjeneste inkludert
  • Finer finish tilgjengelig

 

Performance  
Frequency response 20 - 200Hz
Woofer type Ultra-low distortion aluminum cone woofer
Woofer size (1) 15"
Sub Amp Type Class D RackAmp
Sub Amp Power 700 Watt
Cabinet Specification  
Height 54,9 cm
Width 47 cm
Depth 41,9cm
Weight 54,4 kg

 

 

Parasound NewClassic 275 v.2, 2 x kanals effektforsterker

Parasound 275 v.2 er alt en god effektforsterker skal være, unntatt stor. Model 275 v.2 er den perfekte forsterkeren for mindre rom med en effekt på 90 watt per kanal ved 8 ohm og 150 watt ved 4 ohm.
10301316

Triad InWall Silver/15 Sub, passiv innbyggnings subwoofer, stk.

Den nylig redesignede InWall Silver/15 Sub er det perfekte valget der du ønsker fantastisk bass uten den imponerende tilstedeværelsen av en uattraktiv svart boks i rommet ditt.
10300960

Triad InWall Silver/4 LCR, innbyggingshøyttaler, stk.

Der kun 4 tommers veggdybde er tilgjengelig, yter Triad InWall Silver/4 LCR høyttaleren på samme høye nivå som InRoom-versjonen.
102046

Triad RackAmp 700, effektforsterker

Triad RackAmp 700 gir kraftig klasse A/B-forsterkning med nesten klasse D-effektivitet for overlegen bass, enkelt oppsett, rask kalibrering og kontroll.
10301992