Til toppen

Triad InWall Silver/4 LCR, innbyggingshøyttaler, stk.

Produktnummer: 102046
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Der kun 4 tommers veggdybde er tilgjengelig, yter Triad InWall Silver/4 LCR høyttaleren på samme høye nivå som InRoom-versjonen.

Hos Triad tror de ikke at inwall skal bety at det ikke er like bra. Med samme driverkompliment som InRoom Silver LCR, gir InWall Silver/4 LCR en betydelig økning i følsomhet og krafthåndtering for en mer uanstrengt hjemmekinoopplevelse.

Dette er en høyttaler med høy effekt og med overlegen isolasjon. Konvensjonelle åpne bakhøyttalere vil blø inn i tilstøtende rom. Hele Triad InWall Silver System, inkludert Subs og Surrounds, gir forutsigbar lyd uten soniske eller estetiske kompromisser. InWall Silver/4 LCR installeres flush ved hjelp av Triads elegante AcoustiPerf-grill.
Når det brukes med Triad Subs og Triad Surrounds, er resultatet en eksepsjonell ytelse på både musikk og filmer, enten den brukes med en beskjeden A/V-mottaker eller førsteklasses separate komponenter.

Egenskaper

  • Kompakt flat design
  • Triad AcoustiPerf rammeløs metallgrill

Kabinet

  • Premium MDF-kabinet
  • Akustisk oppheng
  • 2-veis design

Finishes

  • Triads Basic & Custom Finishes er tilgjengelige for dette produktet. Standard finish er hvit maling. For andre farger, se Triads Custom Match Finish-program. Malingen som brukers er en emalje av topp kvalitet og påføres med en lett rullesteinfinish.
  • Siden alle dataskjermer og deres farger varierer, vil den digitale fargen du ser her være forskjellig fra den faktiske produktfinishen.

 

Performance  
Recommended amplifier 50 - 200 Watt
Impedance 4 ohms
Sensitivity 91 dB
Frequency response 75 - 20kHz
Tweeter type Fabric dome
Tweeter size (1) 1"
Woofer type Paper/fiber blend
Woofer size (2) 6,5"
Cabinet Specification  
Height 66cm
Width 34.3cm
Depth 9.9cm
Hole Cut Out - Height 66.35cm
Hole Cut Out - Width 34.6cm
Frameless Grill Dimension

W 38.0cm x H:69.8cm

Weight 9,9 Kg

 

 

Triad InRoom Gold Sub KIT, subwoofer med RackAmp 700

Triads In-Room Gold Sub har en 15-tommers driver som gir en dynamisk rungende effekt. I motsetning til subwoofere i taket eller i veggen, er InRoom Gold Sub designet for å plasseres direkte i rommet. Dens elegante og robuste kabinettdesign gjør at den kan blandes sømløst med annet avansert lydutstyr og rominnredning.
100594

Triad InWall Silver/6 LCR, innbyggingshøyttaler, stk.

Triad InWall Silver/6 LCR er en innbyggingshøyttaler designet for å tilby høykvalitets lydopplevelse i et hjemmeunderholdningssystem. Med en følsomhet på 92 dB leverer den klar og dynamisk lyd selv ved lavere volum og ved bruk av mindre forsterkere.
100536