Til toppen

Triad InWall Gold/6 Mini Monitor, innbyggingshøyttaler, stk.

Produktnummer: 10300114
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Triad InWall Gold/6 MiniMonitor er egnet for en lang rekke tilpassede installasjoner der det er behov for en kompakt og eksklusiv høyttaler løsning.

I Triad InWall Gold/6 MiniMonitor brukes gjennomgående premium-komponenter . InWall-, InCeiling- og InRoom-versjonene av Gold MiniMonitor ble designet for å levere ekte audiofil reproduksjon i et kompakt design. Hver modell kan brukes for avanserte to-kanals systemer så vel som med subwoofere i førsteklasses hjemmekinoinstallasjoner. Bassresponsen er overraskende dyp og ren, og diskanten er delikat og detaljert, men likevel uanstrengt.

InWall-versjonen har et avstivet og dempet kabinett som InRoom-versjonen for med minimalt lekkasje til tilstøtende rom. Minst 6 tommer stenderdybde er nødvendig. InWall Gold/6 MiniMonitor installeres flush ved hjelp av Triads elegante AcoustiPerf-grill.
Triad kan tilpasse grillmalingen til hvilken som helst farge.

Egenskaper

  • Kompakt flat design
  • Triad AcoustiPerf rammeløs metallgrill

Kabinet

  • Premium MDF-kabinet
  • Akustisk oppheng
  • 2-veis design

Finishes

  • Triads Basic & Custom Finishes er tilgjengelige for dette produktet. Standard finish er hvit maling. For andre farger, se Triads Custom Match Finish-program. Malingen som brukes er en emalje av topp kvalitet og påføres med en lett rullesteinfinish.
  • Siden alle dataskjermer og deres farger varierer, vil den digitale fargen du ser her være forskjellig fra den faktiske produktfinishen.

 

Performance  
Recommended amplifier 50 - 150 Watt
Impedance 4 ohms
Sensitivity 87 dB
Frequency response 50 - 20kHz
Tweeter type Fabric dome
Tweeter size (1) 1"
Woofer type Paper/fiber blend
Woofer size (1) 6 1/4"
Cabinet Specification  
Height 48.3 cm
Width 27.3 cm
Depth 15.2 cm
Hole Cut Out - Height 48.5 cm
Hole Cut Out - Width 27.6 cm
Frameless Grill Dimension 51.6 × 30.6 cm
Weight 11,3 Kg

 

 

Triad InCeiling Gold/8 MiniMonitor, høyre side montert innbyggingshøyttaler, stk.

InCeiling Gold/8 MiniMonitor (høyre sidemontering). En av Triads fineste takhøyttalere ble arvet fra de suverene InRoom og InWall Gold MiniMonitors.
10300725

Triad InWall Bronze/4 SlimSub (4Ohm), innbyggingshøyttaler, stk.

InWall Bronse/4 SlimSub. Triads nyeste spesialtilpassede in-wall subwoofer lar deg integrere full bass i systemet ditt, selv om du bare har 4 tommers veggdybde.
10301469