Til toppen

Triad OnWall Silver Sub, passiv subwoofer i sort

Produktnummer: 10340600
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Triad OnWall Silver Sub er designet for enkel montering, og leveres med isolasjonsbraketter montert på det solide, forseglede kabinettet.

Nå kan du få seriøs bass – ikke den svake bassen fra konvensjonelle «woofer»-design med åpen bakside som mangler forlengelse, artikulasjon og utgang, men som heller sender uønsket lyd inn i tilstøtende rom. OnWall Silver Sub er designet for enkel montering, og leveres med isolasjonsbraketter montert på det solide, forseglede kabinettet. Der det er minst 9 tommer dybde; i en falsk vegg, et skap eller bak stoffveggsystemer; OnWall Silver/15 Sub er det eneste svaret for kraftig, men usynlig bass.

Egenskaper

  • Kompakt design.
  • Designet for å brukes bak tøyveggsystemer.

Kabinet

  • Premium MDF-kabinet.
  • Akustisk oppheng.

Finishes

  • Triads Basic & Custom Finishes er tilgjengelige for dette produktet. Standard finish er hvit maling. For andre farger, se Triads Custom Match Finish-program. Malingen som brukes er en emalje av topp kvalitet og påføres med en lett rullesteinfinish.
  • Siden alle dataskjermer og deres farger varierer, vil den digitale fargen du ser her være forskjellig fra den faktiske produktfinishen.

 

Performance  
Sub amp power 700 Watt
Sub amp type Class D
Frequency response 20 - 200Hz
Woofer type Ultra-low distortion aluminium cone woofer
Woofer size (1) 12"
Cabinet Specification  
Height 83.8 cm
Width 35.6 cm
Depth 20.3 cm
Weight 27.2 kg

 

Triad RackAmp 300, effektforsterker

Triads RackAmp 300 gir kraftig Class A/B-ytelse med tilnærmet klasse D-effektivitet for overlegen bass, enkelt oppsett, rask kalibrering og kontroll.
10301891

Triad RackAmp 700, effektforsterker

Triad RackAmp 700 gir kraftig klasse A/B-forsterkning med nesten klasse D-effektivitet for overlegen bass, enkelt oppsett, rask kalibrering og kontroll.
10301992

Triad InWall Silver/15 Sub, passiv innbyggnings subwoofer, stk.

Den nylig redesignede InWall Silver/15 Sub er det perfekte valget der du ønsker fantastisk bass uten den imponerende tilstedeværelsen av en uattraktiv svart boks i rommet ditt.
10300960

Triad InWall Silver/4 LCR, innbyggingshøyttaler, stk.

Der kun 4 tommers veggdybde er tilgjengelig, yter Triad InWall Silver/4 LCR høyttaleren på samme høye nivå som InRoom-versjonen.
102046