Til toppen
Digitalkabel

Digitale kabler kan ha stor innvirkning på den totale systemytelsen. Bruk av en digital kabel av høy kvalitet kan sikre at signalet overføres nøyaktig uten forstyrrelser eller støy, som resulterer i bedre lyd og bilde kvalitet.
Dagens nettverk tåler større og større bithastigeht (bps – bits pr sekund). En av de største utfordringene med høyere bithastighet er å opprettholde pålitelig digital kommunikasjon. Jo høyere bitrate, jo vanskeligere er det å opprettholde pålitelig digital kommunikasjon.

Sorter

Planet Waves CXSCHD, signalkabel

Planet Waves CXSCHD signalkabel
vm-planet-waves-cxschd

Binary B4 Series - Toslink Cable

Binary™ B4 Series Toslink Cable
vm-binary-b4-tos

Kimber Kable OPT-1, optisk digitalkabel

Kimber OPT1 optisk digitalkabel, har utmerkede lysoverføringsegenskaper. Fiberen er innkapslet i en varmehemmende termisk barriere. OPT1 vil gi år med jevn ytelse til en kostnadseffektiv pris.
vm-opt-1

Kimber Kable V-21 - Digitalkabel

Kimber Kable V-21 er en velkjent kobber digitalkabel med PE-dielektrikum. V21 vil levere svart bakgrunn der det originale signalet overføres slik det er ment.
vm-v21

Kimber Kable DV-30 - Digitalkabel

Kimber's DV-30 er en høy ytelse 75 ohm RG6-kabel, og fungerer både som en utmerket digital kabel for lyd og videokabel for HDTV-formater. Senterlederen er ren kobber og er isolert med et luftartikulert dielektrikum av fluorkarbon.
vm-dv30

Kimber Kable AGDL,  balansert digitalkabel (XLR)

Konstruert med VariStrand ™, Hyper-pure sølvledere. AGDL digitalkabel er konfigurert for balansert dataoverføring. Sølvledere og avansert design gir AGDL fordeler ovenfor andre digitale kabler.
vm-agdl

Kimber Kable D60, digitalkabel

Kimber Kable D60 er en digitalkabel med et glatt og svært detaljert romslig lydbilde uten hardhet som noen digitalkabler kjennetegnes med.
vm-d60

Kimber Kable D60, 0.5m digitalkabel med ULTRAPLATE, stk.

Kimber Kable D60 er en digitalkabel med et glatt og svært detaljert romslig lydbilde uten hardhet som noen digitalkabler kjennetegnes med.
102968

Kimber Kable ORCHID, balansert digitalkabel (XLR)

Kimber Kable ORCHID balansert digitalkabel spiller jevnt og detaljert med utrolig dynamikk. Bare de fineste materialene brukes i Orchids konstruksjon, og teknologien er proprietær. Bare tilgjengelig med XLR-kontakter med sølvbelagte kontakter.
vm-orchid

Kimber Kable TGDL, balansert digitalkabel (XLR)

Kimber Kable TGDL balansert digitalkabel er steget opp fra AGDL, mens AGDL er førstevalget for mange systemer, bør denne kabelen prøves hvis du eier det aller beste utstyret.
vm-tgdl