Til toppen
Opp fra gulv
Sorter

Future Automation FM - gulvstående TV-feste

TV-gulvfestet FM er en enkel frittstående monteringsløsning for flatskjerm-TV. Et rustfritt stålrør og sokkel gir dette TV-gulvfestet et tidløst utseende med en manuell svingfunksjon som sørger for at skjermen kan sees fra mer enn én visningsposisjon.
vm-fm

Future Automation FM Black - gulvstående TV-feste i sort

TV-gulvfestet FM er en enkel frittstående monteringsløsning for flatskjerm-TV. Et rustfritt stålrør og sort sokkel gir dette TV-gulvfestet et tidløst utseende med en manuell svingfunksjon som sørger for at skjermen kan sees fra mer enn én visningsposisjon.
vm-fa-fm-blk

Future Automation EASEL, gulv stativ i eik

EASEL TV Floor Mount fra Future Automation er en gulvstående TV-stativ designet i en elegant treskisse-stil. Dette gulvstativet gir en estetisk tiltalende og funksjonell løsning for å montere flatskjerm-TV-er.
13365597

Future Automation EASEL, gulv stativ i valnøtt

EASEL TV Floor Mount fra Future Automation er et gulvstående TV-stativ designet i en elegant valnøtt treskisse-stil. Dette gulvstativet gir en estetisk tiltalende og funksjonell løsning for å montere flatskjerm-TV-er.
13365598
Nyhet

Ekinex REVÉLO EK-BTV-BL, Under Bed Lift TVKommer snart ... The Ekinex EK-BTV-BL TV lift is designed and constructed to move a TV set under the bed.
10364606

Future Automation TSLM-2

TSLM-2 er en banebrytende ny teleskopisk TV-heis fra Future Automation, som gjør at de større skjermene på markedet kan skjules i et kabinett som bare er 55 mm høyere enn selve skjermen.
10363314

Future Automation UBL, Under Bed Lift Mechanism - 32 to 55 Screens

UBL - Under Bed TV Lift er en unik og imponerende TV-heis som lagrer en flatskjerm under en seng, og eliminerer behovet for kabinett ved foten av sengen. Med sin «pop-up» design bidrar den til å skape en annen dimensjon i interiørdesignen til et rom.
10301890

Future Automation TSLM-3

TSLM-3 er en banebrytende ny teleskopisk TV-heis fra Future Automation, som gjør at de større skjermene på markedet kan skjules i et kabinett som bare er 55 mm høyere enn selve skjermen.
10363315

Future Automation TSLM-MO-2

TSLM-MO-2 er en banebrytende ny teleskopisk TV-heis fra Future Automation, som gjør at de større skjermene på markedet kan skjules i et kabinett som bare er 55 mm høyere enn selve skjermen. Passer skjermer opp til 55", - passer også i maritime installasjoner.
10363316

PLF-DRL, In Floor TV Lift Mechanism - Drop & Roll Lid

PLF-DRL TV-heis er en spesialdesignet mekanisme som gjør at en flatskjerm kan lagres under gulvet og dermed bli usynlig. Den unike «wdrop-and-roll» klaffmekanismen gir en sømløs overgang fra synlig til usynlig.
10301927

Future Automation UBL-EBF

UBL-EBF - Under Bed TV Lift er en unik og imponerende TV-heis som lagrer en flatskjerm under en seng, og eliminerer behovet for kabinett ved foten av sengen. UBL-EBF har med en motorisert klaff som åpnes før skjermen synes og lukkes etter at den er skjult.
10302316

Future Automation UBLS

UBLS - Under Bed TV Lift & Swivel er en unik og imponerende TV-heis som lagrer en flatskjerm under sengen. Når den er oppe kan skjermen svinges i begge retninger og dermed tillate flere synsvinkler.
10302096