Til toppen

Parasound HALO A23+, sort effektforsterker

Produktnummer: 10302854
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Parasound Halo A 23+ to kanals forsterker yter 160 watt THX Ultra 2 sertifiserte effekt per kanal, og den ser like fantastisk ut som den låter. Sofistikert design, høyoppløst lyd, kun deler av beste kvalitet, til en meget lav pris.

Parasound A 23+ gir deg alt du ønsker av en effektforsterker.

Istedenfor å bruke avkoblings-kondensatorer og spoler som andre forsterkerprodusenter, benytter Parasound seg av avanserte DC-servoer. Med sin flotte lyd og sitt vakre utseende, gir Parasound A 23+ deg alt du forventer av en effektforsterker fra Parasound. Passer perfekt i både et stereo oppsett og i en hjemmekino.

I haven’t heard better sound or seen a higher quality of build at this price. In the Halo A 23+, Parasound has delivered an impressive power amplifier.
- Soundstage! 

Imponerende oppgraderinger.

A23+ stereo effektforsterker, er den minste (både i størrelse og watt) forsterker fra den nåværende Parasound HALO-serien. A23+ er den siste iterasjonen av den svært populære A23-forsterkeren, som har vært i markedet i 17 år. Dette indikerer at A23-forsterkeren var godt designet og holdt seg relevant så noe som er imponerende! I fjor bestemte Parasound at tiden var inne for å avvikle dette populære produktet og erstatte det med den forbedrede versjonen – A23+.

Oppgraderingene av A 23 til A 23+ er imponerende, og starter med 25% til 30% økning i utgangseffekt. Nå leveres 160 watt per kanal ved 8 ohm sammenlignet med 125 watt for A23, 240 watt per kanal sammenlignet med 225 watt per kanal ved 4 ohm og hele 500 watt i brokoblet modus. Effekten av en forsterker er svært avhengig av kvaliteten på strømforsyningen, og Parasound gikk den ekstra milen med A 23+, som kan skryte av 10%-15% større trafo. Størrelsen på transformator er økt fra 1,0 til 1,1 kVA, og filter kapasitansen øker 20-30% fra 40.000 til 54 400uF.
Du hører fordelene av alle disse oppgraderingene blant annet p.g.a. lavere forvrengning. Videre oppgraderinger er endrede inngangskretser for forbedrede crosstalk (70 dB ved 20 kHz sammenlignet med 63 dB) og oppgradert internt med gullbelagte signalbane som er mer pålitelig og med enda renere lyd.

En John Curl konstruksjon.

Kretsløpet til A 23 ble konstruert av den legendariske lyddesigneren John Curl. Den direktekoblede topologien bruker ingen kondensatorer eller induktorer i signalbanen for ren, ufarget lyd. Balanserte innganger med diskrete kretser og XLR -kontakter gir dødsstille drift.

Kimber Kable 12TC, ferdigterminert høyttalerkabel, par

Den tonale balansen i Kimber Kable 12TC høyttalerkabel er kraftfull, fyldig, dynamisk og gjengir et detaljert og tredimensjonalt lydbilde.
vm-12tc-terminert

Kimber Kable CARBON -  signalkabel

Bruk av karbon i Kimber Carbon signalkabler gir lydbildet økt presisjon, åpenhet og tonal tilstedeværelse. Karbon har optimale dielektriske egenskaper for kabelproduksjon.
vm-carbon

Kimber Kable HERO - signalkabel

Kimber Kable HERO spiller med stor gjennomsiktighet og fantastisk bassdefinisjon og setter standarden for rimelige signalkabler.
vm-hero

Kimber Kable PK14 BASE, strømkabel

Kimber PK14 BASE eksepsjonelt stille strømkabel gir deg en klar lydforbedring. Kabelen tilbyr suveren lavoppløsning sammen med en rytmisk artikulasjon til en lav pris.
vm-pk-14

Parasound HALO A21+, sort effektforsterker

Parasound A21+ er designet for musikkelskere som nekter å inngå kompromisser. Dette high-fidelity kraftverket tilbyr uovertruffen lydkvalitet som du må høre for å tro.
10302896

Parasound HALO HINT 6, integrert effektforsterker i sort

Parasound Halo HINT 6 er en topp moderne integrert forsterker med hjemmekino bypass-funksjon, 2.1-kanals analog bass administrasjon, en dedikert hodetelefonforsterker, MM / MC phono-forsterker, innebygd ESS Sabre32 Reference DAC...
10302818

Parasound HALO JC1+, sort effektforsterker

JC 1+ mono effektforsterker er kulminasjonen på fem års design, prosjektering og streng testing. Innovasjoner og fremskritt i Halo JC 1+ gjør den overlegen i alle henseender i forhold til den originale JC 1 – en av de mest anerkjente forsterkerne i lydhistorien.
10303686

Parasound HALO JC5, effektforsterker

Parasound HALO JC 5 er balansert tvers igjennom med high bias klasse A/AB som gir 12 watt pr kanal i ren klasse A og i klasse AB gir den uten problemer 400 watt pr kanal ved 8 ohm. Den yter 1,200 watt i brokoblet modus!
10302792

Elac CARINA FS 247.4, gulvstående høyttalere i høyglans hvit, par

ELAC Carina FS 247.4 gulvstående høyttaler har et klassisk enkelt, men slående vakkert utseende. Med et lydbilde du kan forvente av et Andrew Jones design. Den nye Carina FS 247.4 matcher visuell eleganse med bemerkelsesverdig lyd.
10340109

Sonos AMP, musikkanlegg med streaming

Sonos Amp gjør at du kan koble til CD-spiller, platespiller og kildene du har i ditt gamle stereoppsett for å få dette inn i Sonos sin lydverden.
10361665

Sonos PORT, musikkstreamer

Koble Port til et tradisjonelt stereoanlegg for å strømme musikk og mye annet. Styr med Sonos-appen eller Apple AirPlay 2, og opplev hvor enkelt det er å utvide lydanlegget til flere rom.
10341666